Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Alu paviljoen

Uw evenement in een luxe alu paviljoen

Een alu paviljoen is een zeer geschikte en luxe uitziende locatie voor uw zakelijke of privé evenement of feest. Een alu paviljoen oftewel een aluminium paviljoen, heeft een aluminium spantconstructie. Kenmerkend aan het alu paviljoen van Intersettle, is de gebogen nok, waardoor het paviljoen er als geheel stijlvol en luxe uitziet. Daarnaast is de constructie mede door de gebogen nok, erg veilig in gebruik. Harde wind zal nauwelijks van invloed zijn op de constructie. Een alu paviljoen kunt u bij ons huren in diverse afmetingen. Wij hebben een alu paviljoen beschikbaar met een breedte vanaf 8 meter tot wel 25 meter. In de lengte bepaalt u per 5 meter de gewenste afmeting.

Een alu paviljoen huren voor ieder soort gelegenheid

Wilt u bij ons een alu paviljoen huren? Standaard is onze paviljoen uitgevoerd met witte kunststof panelen voor de wanden, strakke witte dakzeilen en witte gevels. Wij kunnen ons voorstellen dat u graag een luxere uitstraling wenst? Dan is dit mogelijk. Laat bijvoorbeeld de kunststof panelen vervangen door luxe glaspanelen voor een transparant aanblik. Ook voorzien wij het paviljoen met luxe glasdeuren met een pushbar. Voor de vloer gebruiken wij altijd een houten cassettevloer. Verder heeft u bij ons tal van opties op het gebied van stoffering, inrichting, verlichting & geluid, sanitaire voorzieningen en verwarming en airconditioning. Met bepaalde toepassingen maakt u het uw gasten nog comfortabeler.

Alu paviljoen verhuur via Intersettle

Voor alu paviljoen verhuur kunt u terecht bij Intersettle. Met onze ervaring en expertise op de markt van tijdelijke huisvesting, zijn we in middels toonaangevend in Nederland en Europa. Onze dienstverlening strekt veel verder dan voor u een alu paviljoen opbouwen. Van volledige inrichting tot klimaatbeheersing, alles kunnen wij voor u regelen. Wilt u ook een luxe alu paviljoen huren voor uw evenement of feest? Neemt u dan contact met ons op, wij leggen u graag de mogelijkheden uit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Uw evenement in een luxe alu paviljoen

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Uw evenement in een luxe alu paviljoen

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Uw evenement in een luxe alu paviljoen

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Uw evenement in een luxe alu paviljoen

  Bekijk nieuwsartikel