Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Aluhal tent

Wat is het voordeel van een aluhal tent?

Zowel zakelijke als privé evenementen, worden vaak in een tent gegeven. Tijdens dergelijke evenementen nodigt u veel gasten/deelnemers uit en hiervoor heeft u voldoende ruimte nodig. Wilt u een stijlvolle omgeving voor uw evenement? Dan voldoet ook niet iedere soort tent. Het type ´partytent´ is niet een soort huisvesting waarvoor u naar Intersettle gaat. Wij leveren een stevige en lue aluhal tent. Een aluhal tent is een tent in de vorm van een grote of kleine hal en met een sterke constructie van aluminium. Het dak is dakzeilen en doorgaans gebruiken wij voor de wanden kunststof panelen. Onze aluhal tent kan voor zeer doeleinden gebruikt worden.

Een aluhal tent huren voor uw evenement

U kunt aluhal tent huren voor een groot feest, maar ook voor andere activiteiten. Komt u tijdelijk werkruimte in uw bedrijfspand tekort? Een aluhal tent is dan een zeer goed alternatief voor extra werkruimte. Desgewenst laat u de tent aansluiten op uw bedrijfspand, hiervoor hebben wij de mogelijkheden. Heeft u bepaalde wensen of eisen ten aanzien van het uiterlijk van de aluhal tent? Wij hebben aluhal tenten in verschillende varianten. Van een eenvoudig model die u gebruik voor uw bedrijfsactiviteiten, tot een luxe pagode tent of een aluhal tent met luxe uitziende glaspanelen voor een bedrijfsfeest of een bruiloft. Waarvoor u ook een aluhal tent wilt huren, wij garanderen altijd een opbouw die aan de ISO-9001 en VCA regelgeving voldoet.

Voor aluhal tent verhuur naar Intersettle

Intersettle is graag uw partner bij aluhal tent verhuur. Of u nu eenmalig een aluhal tent wilt huren of regelmatig onze aluhal tent nodig heeft, U mag bij ons altijd rekenen op de allerhoogste kwaliteit en uitgebreide service. Heeft u nog bepaalde wensen ten aanzien van de inrichting van uw aluhal tent? Ook hiervoor werken wij samen met de juiste partners. Heeft u met spoed een aluhal tent nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij kunnen in korte tijd veel regelen, waaronder de opbouw van een volledige aluhal tent. Bel ons of stuur een e-mail, wij kunnen u alles vertellen over onze aluhal tent verhuur en de vele mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Wat is het voordeel van een aluhal tent?

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Wat is het voordeel van een aluhal tent?

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Wat is het voordeel van een aluhal tent?

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Wat is het voordeel van een aluhal tent?

  Bekijk nieuwsartikel