Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Aluhal

Waarvoor heeft u een aluhal nodig?

Organiseert u zakelijke of privé een groot evenement en heeft u hiervoor een ruimte nodig? Of heeft u tijdelijk extra werkruimte nodig of heeft u behoefte aan tijdelijke extra opslagruimte? Een aluhal kan ook voor u de oplossing zijn. Aluhal staat voor ´Aluminium hal´ en is bij Intersettle te huren in verschillende afmetingen en stijlen. Heeft u behoefte aan een zeer grote aluhal of is een kleinere aluhal voldoende voor u? Wij leveren de aluhal die geschikt is voor uw situatie. Onze aluhal is efficiënt te gebruiken voor ieder soort evenement of als opslagruimte. Bovendien is een aluhal veilig in gebruik en stijlvol om te zien.

Wilt u een aluhal huren?

Een aluhal bestaat uit een frame die geheel van aluminium is vervaardigd. Aluminium heeft vele voordelen. Het is zeer sterk materiaal, waardoor er een stabiele constructie wordt opgebouwd en u de aluhal veilig gebruikt. Bovendien is aluminium licht in gewicht. Hierdoor kunnen wij een aluhal in korte tijd voor u opbouwen, ook als u met spoed een aluhal wilt huren. Standaard bouwen wij een aluhal op met witte kunststof panelen en witte dakzeilen. Heeft u aanvullende wensen rondom een aluhal huren? Laat dit ons dan gerust weten, er is namelijk veel mogelijk. Op deze wijze is het mogelijk om een aluhal te huren die geheel aan uw wensen voldoet.

Aluhal verhuur bij Intersettle

Al meer dan 30 jaar is Intersettle actief in de branche van de tijdelijke huisvesting. Wij leveren hiervoor innovatieve en stijlvolle tijdelijke huisvestingsoplossingen zoals aluhal verhuur. Wij leveren niet alleen in Nederland, ook voor aluhal verhuur in het buitenland kunt u bij ons terecht. Zakelijke huisvesting, zakelijke evenementen of privé evenementen en feesten, hiervoor mag u zich altijd bij ons melden. Onze dienstverlening gaat overigens veel verder dan voor u een aluminium hal of tent opbouwen. Wij denken met u mee omtrent de aankleding van uw aluhal, maar ook over de locatie en desgewenst binnen 24 uur. Wilt u ook een aluhal bij ons huren of zoekt u een andere oplossing? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op of vul het contactformulier in.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Waarvoor heeft u een aluhal nodig?

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Waarvoor heeft u een aluhal nodig?

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Waarvoor heeft u een aluhal nodig?

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Waarvoor heeft u een aluhal nodig?

  Bekijk nieuwsartikel