Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Calamiteiten tent

Een calamiteiten tent kan nodig zijn bij onverwachte gebeurtenissen

Als ondernemer kunt u onverwachts getroffen worden door calamiteiten. Deze gebeurtenissen komen nagenoeg altijd onverwachts en zijn niet te voorspellen. De calamiteiten kunnen dramatisch zijn voor uw onderneming. Denk aan een brand dat een gedeelte van uw pand of misschien zelfs uw gehele bedrijfspand in de as legt. Of een zware storm, waarbij het dak van uw pand afwaait of een breuk in de waterleiding, zodat uw pand blank komt te staan. In al deze gevallen kunt u in uw eigen pand niet meer aan het werk. Het is uitermate belangrijk dat bedrijfsprocessen door blijven lopen. Met een calamiteiten tent bent u voor de eerste nood gered en stelt u uw bedrijfsprocessen veilig.

Een calamiteiten tent huren voor verschillende toepassingen

Wilt u een calamiteiten tent huren bij Intersettle, dan hebben wij hier verschillende soorten tenten voor en die voorzien zijn met een stevige constructie. Ook al is een calamiteiten tent doorgaans maar tijdelijk, toch is het mogelijk om hier een langere tijdelijke periode van te maken. Een calamiteiten tent kan gebruikt worden voor vele toepassingen. Heeft u voorraden, goederen en materialen die u moet veiligstellen? Dan gebruikt u de calamiteiten tent als een opslagruimte. Maar u kunt een calamiteiten tent ook gebruiken als u uw werk- en productieruimte wilt veiligstellen. Zo weet u zeker dat uw bedrijfsprocessen gewoon door blijven lopen, ondanks de eventuele schade aan uw bedrijfspand.

Ga voor calamiteiten tent verhuur naar Intersettle

Voor calamiteiten tent verhuur, bent u altijd aan het juiste adres bij Intersettle. Omdat calamiteiten altijd onverwachts komen, heeft u behoefte aan een snelle opbouw van een calamiteiten tent. Bij ons is dit mogelijk. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Een calamiteiten tent kunnen wij binnen 24 uur voor u opbouwen. De inrichting hiervan is uiteraard afhankelijk van waar u de tent voor gebruikt, maar wij denken graag met u mee om uw tent met de juiste faciliteiten in te richten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Een calamiteiten tent kan nodig zijn bij onverwachte...

  Bekijk nieuwsartikel

 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Een calamiteiten tent kan nodig zijn bij onverwachte...

  Bekijk nieuwsartikel

 • Intertent is al 30 jaar vaste partner in tijdelijke accommodaties

  25 november 2021 -

  Een calamiteiten tent kan nodig zijn bij onverwachte...

  Bekijk nieuwsartikel

 • Vaccinatie- en testlocaties gebouwd

  08 juni 2021 -

  Een calamiteiten tent kan nodig zijn bij onverwachte...

  Bekijk nieuwsartikel