Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Doorwerktent

Wat is een doorwerktent?

Tenten zijn er in vele maten en soorten. Van zeer grote tenten waar u een compleet congres in kunt organiseren, tot kleiner pagodetenten voor bijvoorbeeld culinaire toepassingen. Met zoveel verschillende tenten, kan het zijn dat u nog nooit van het begrip doorwerktent heeft gehoord? De benaming doorwerktent zegt al voldoende. Een doorwerktent is een tent die het mogelijk maakt dat uw werkzaamheden kunnen worden voortgezet  ondanks de weersomstandigheden. Een doorwerktent wordt daarom vaak gebruikt voor werknemers die buiten werkzaam zijn. Denk bijvoorbeeld aan een buitenzwembad dat gecoat moet worden. Door een doorwerktent te plaatsen, kan dit werk ook bij  minder weer doorgaan. 

Welke soort doorwerktent huren?

Een groot nadeel van buitenwerkzaamheden, is dat u afhankelijk bent van de weersomstandigheden. Zo kan het dat er veel regen, sneeuw of vrieskou wordt verwacht en dat hierdoor de werkzaamheden stil komen te liggen. Nu is het stilleggen van de werkzaamheden voor iedere organisatie een strop. Een doorwerktent is dan de perfecte oplossing. Ook bij goed weer kan een doorwerktent zijn nut bewijzen. Bij warm en zonnig weer zorgt u met een doorwerktent dat werknemers niet in de volle zon hoeven te werken en voldoet u als werkgever aan uw wettelijke zorgplicht. 

Doorwerktent verhuur bij Intersettle

Wanneer u voor uw medewerker(s) een doorwerktent zoekt, dan vindt u deze zeker bij Intersettle. Als ervaren tent specialist, kunt u bij ons terecht voor het huren van tijdelijke huisvesting. Ook voor doorwerktent verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een grote doorwerktent nodig voor uw grote projecten? Met onze doorwerktent kunnen uw medewerkers onder alle omstandigheden comfortabel hun werkzaamheden uitvoeren. Wilt u meer weten over doorwerktent verhuur? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Wat is een doorwerktent?

  Tenten...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Wat is een doorwerktent?

  Tenten...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Wat is een doorwerktent?

  Tenten...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Wat is een doorwerktent?

  Tenten...

  Bekijk nieuwsartikel