Need advice?
English
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu
Over ons

Intertent Tentenverhuur

Maak kennis met het team van Intertent

Intertent is een State of the Art leverancier van tijdelijke accommodaties. Voor elke gelegenheid is er de juiste accommodatie, of het nu gaat om zakelijke evenementen, publieke evenementen, of privé feesten. ‘Elke gebeurtenis een belevenis’, dat is het credo van Intertent. Niet denken in meters, maar in kostenbewuste en stijlvolle oplossingen voor elke situatie.

Intertent werkt louter met de nieuwste technieken, die intern worden ontwikkeld. De producten zijn strak, schoon en perfect geplaatst. Altijd samengesteld volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en veiligheidseisen. Gedegen vakkennis wordt gecombineerd met lef. Dat maakt Intertent net even anders dan anderen in deze branche. Kwaliteit, perfectie, klantgerichtheid en beloven is doen!

Persoonlijk

Bij Intertent staan persoonlijke sfeer en aandacht voor detail centraal. Uw wensen worden vertaald naar praktische en kostenbewuste oplossingen. Intertent is een onafhankelijke tentenleverancier en een betrouwbare partner die staat voor haar afspraken. U kunt op ons partnerschap vertrouwen, ook als het gaat om afspraken met toeleveranciers.

Snel en secuur

Bij Intertent houden we van snel en secuur werken, waarbij kwaliteit altijd het uitgangspunt is. Een opdrachtgever heeft van meet af aan één contactpersoon. We werken met korte communicatielijnen, dat snel handelen mogelijk maakt.

Kwaliteit

Intertent is lid van de Tentenverhuurdivisie (TVD). De TVD is dé branchevereniging voor tentenverhuurbedrijven in Nederland. In deze vereniging zijn de meest vooraanstaande tentenverhuurbedrijven vertegenwoordigd. De vereniging stelt zich ten doel de economische, sociale en vaktechnische belangen van de in Nederland gevestigde tentenverhuurbedrijven te behartigen. Dit gebeurt door regelmatig in contact te treden met ministeries en publiekrechtelijke en privaatrechtelijke instellingen

Intertent is ISO-9001 en VCA gecertificeerd.

Veiligheid

Alle dakzeilen zijn geconfectioneerd van brandvrij PVC-doek en voldoen aan de norm klasse B1 van DIN 4102. Kunststof zijpanelen zijn van PVC en voldoen eveneens aan de klasse B1 van DIN 4102. Alle tenten van Intertent zijn statisch berekend volgens DIN-norm 4112 en TÜV goedgekeurd.

MVO

Het creëren en handhaven van veilige en milieuverantwoorde arbeidsomstandigheden zijn in onze organisatie belangrijke doelstellingen en een vast onderdeel van het algemene bedrijfsbeleid. Verder beschikt Intertent over een geheel machinaal gestuurd cleaning centrum. Waar dit voorheen handmatig gebeurde, heeft Intertent geïnvesteerd in een zijwand- en zeilschoonmaakmachine.

Innovatie is een continue proces. Intertent is voortdurend bezig om de materialen onder meer lichter te maken qua gewicht, waardoor transportvolumes worden verkleind en de fysieke arbeid voor onze medewerkers minder wordt. Tevens hebben wij tentdaken ontwikkeld met een stilstaande luchtlaag, welke onder luchtdruk gehouden wordt. Dit dak heeft een isolerende werking waardoor stookkosten beperkt worden.