Need advice?
English
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu
Intersettle

Intersettle in het nieuws

Ons team heeft afgelopen dagen keihard gewerkt om met Intersettle bij verschillende ziekenhuizen door heel Nederland triage accommodaties te plaatsen. Zo staan onze paviljoens nu onder andere in Uden, Utrecht, ‘s-Hertogenbosch, Veldhoven en Alkmaar. De accommodaties worden binnen zeer korte tijd, maar uiteraard met veel aandacht voor veiligheid en kwaliteit, geplaatst en gerealiseerd. Daarbij werken we nauw samen met de ziekenhuizen en onze partners. Dit heeft ervoor gezorgd dat alle noodaccommodaties binnen 24 uur operationeel waren.

We zijn erg trots op ons team en onze partners en willen onze opdrachtgevers bedanken voor het vertrouwen! Een ontzettend fijne samenwerking met iedereen in deze bijzondere tijd. ?

De accommodaties bij de ziekenhuizen zijn ook in de pers niet onopgemerkt gebleven. Zo was onze triage tent in Uden onder andere te zien tijdens het NOS Journaal en op de website van het Brabants Dagblad. Ook de noodtent in ‘s-Hertogenbosch is opgepikt door het Brabants Dagblad. Bij Omroep Zeeland is te zien hoe onze triage tent bij het ziekenhuis in Goes is opgebouwd.

Intersettle is onderdeel van Intertent en specialist op het gebied van tijdelijke huisvesting.

Previous newsarticle Next newsarticle