Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Bedrijven & Industrie - Bedrijfsoplossing bouwen

Soms kan een ruimteprobleem zich om uiteenlopende redenen plotseling voordoen binnen een commerciële of  industriële onderneming. Herkent u dit probleem? Bent u op zoek naar een passende bedrijfsoplossing om extra ruimte te creëren? Een bedrijfsruimte van Intersettle biedt uitkomst. Bijvoorbeeld omdat u door onvoorziene omstandigheden tijdelijk extra opslagruimte nodig heeft, omdat u gaat verbouwen of renoveren of bij een tijdelijke piek van activiteiten.

 • Stofzuiger-paviljoen
  Extra ruimte

  In Zwaag hebben we dit permanente paviljoen van 525m² bij Otowas wascentrum geplaatst. Zo is het mogelijk om zowel binnen als buiten te stofzuigen!

 • Opslagruimte
  Seizoen piek

  Wij bieden u de mogelijkheid het paviljoen te voorzien van bijvoorbeeld overheaddeuren, industriële verlichting, verwarming en/of airconditioning.

 • Paviljoen Tent
  Tijdelijke kantine

  Om uw werknemers voldoende ruimte te kunnen geven kan een tijdelijke kantine worden geplaatst.

 • Zwembad
  Renovatie

  Om de renovatiewerkzaamheden van een buitenzwembad geen vertraging op te laten lopen door weersomstandigheden, werd er een overkapping van Intersettle overheen geplaatst.

 • Tijdelijke opslag
  Snel en flexibel

  Een tijdelijke extra opslagruimte op uw eigen terrein voor opslag van uw materialen of eindproducten.

 • Extra ruimte
  Tijdelijke showroom

  Met een tijdelijke showroom creëert u meer ruimte voor zowel uw klanten als uw werknemers.

 • Bedrijfsoplossing
  Tijdelijke kantine

  Met een paviljoen van Intersettle creëert u nel extra kantineruimte voor uw seizoenarbeiders.

 • Bescherming
  Goed afgesloten

  Soms is snelheid cruciaal. Binnen 24 uur creëren wij een veilige plek voor uw waardevolle materialen.

Snel een passende bedrijfsoplossing huren

Het huren van een bedrijfsoplossing biedt uitkomst in uiteenlopende situaties. Bijvoorbeeld als tijdelijke extra winkelruimte op een andere locatie, als extra kantineruimte voor seizoenarbeiders of als een tijdelijke accommodatie in het geval van een verbouwing of renovatie. Welke situatie het ook betreft, het team van Intersettle helpt u om tot de meest passende oplossing te komen.

 

Breid uw ruimtelijke capaciteit optimaal uit

Ook bij een tijdelijke piek van activiteiten kan een bedrijfsruimte van Intersettle uitkomst bieden. Uitbreiding van uw huidige pand is snel geregeld. Van tijdelijke winkels tot semipermanente opslagruimtes, ons team kan het voor u in orde maken. Samen met u wordt er gezocht naar de beste oplossing voor uw ruimteprobleem. Natuurlijk is het belangrijk dat het paviljoen goed past bij uw bedrijf. Intersettle kan daarom ook de gehele inrichting voor u regelen.

 

Direct flexibele en professionele hulp

Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke en snelle oplossing voor uw ruimteprobleem bent u bij Intersettle aan het juiste adres. Wij bieden u direct flexibele en professionele hulp om zo snel mogelijk een tijdelijke opslaglocatie te huren, ook in zeer urgente en gecompliceerde situaties. Onze tijdelijke opslagruimtes zien er altijd verzorgd, professioneel en representatief uit. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid het paviljoen te voorzien van bijvoorbeeld overheaddeuren, industriële verlichting, verwarming en/of airconditioning.

 

Een tijdelijke opslagruimte op maat huren

Het huren van een tijdelijke opslagruimte kan nodig zijn in uiteenlopende gevallen. Positieve, zakelijke successen bijvoorbeeld, waardoor uw productiefaciliteiten, magazijnen of verkoopruimten ineens niet meer voldoen. Maar ook in het geval van noodzakelijke reparaties of verbouwingen kan er ineens een ruimteprobleem ontstaan. Dat vraagt om professionele hulp. Het team van Intersettle staat direct voor u klaar en denkt met u mee. Wij bouwen vervolgens zo snel mogelijk een tijdelijke opslaglocatie op maat op uw eigen terrein. Zo hoeft uw bedrijf niet stil te staan en kunt u doorgaan met het bedienen van uw klanten. En omdat de tijdelijke opslaglocatie op uw eigen terrein staat kunt u er altijd bij.

 

Team Intersettle is 24/7 bereikbaar

Flexibiliteit is ons kernwoord. Het maakt niet uit waar en wanneer: Intersettle staat direct voor u klaar. Wij regelen zo snel mogelijk een tijdelijke ruimte voor u. Als het moet zelfs binnen 24 uur.

 
Direct advies nodig? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op.