Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Sport & Onderwijs - Extra ruimte bouwen

Heeft u als sportaanbieder of onderwijsinstelling onverwachts te maken met een ruimteprobleem? Intersettle biedt de oplossing met direct beschikbare tijdelijke huisvesting die op uiteenlopende manieren kan worden ingezet. Zo biedt u een veilige omgeving aan uw werknemers, leden en leerlingen.

 • Veilig
  Tijdelijke collegezaal

  In verband met verbouwingswerkzaamheden die uitliepen werd er door Intersettle, op een ponton in de gracht naast het universiteitsgebouw, een tijdelijke collegezaal gebouwd.

 • Sportschool
  extra ruimte

  Dorssports in Heiloo en Health City vestigingen in Amstelveen, Badhoevedorp en Hoofddorp gingen u al voor en creëerden extra ruimte voor hun leden.

 • Turk key oplossing
  Tentamenzaal

  Met een turn key oplossing van Intersettle kunnen tentamens ook onder onvoorziene omstandigheden doorgaan.

 • Buiten sporten
  Overkapping

  Weer of geen weer, onder een overkapping van Intersettle kunt u uw leden veilig laten sporten.

Snel extra ruimte huren

Intersettle levert turn key oplossingen die kunnen worden voorzien van complete inrichting, verlichting, klimaatbeheersing, scheidingswanden, meubilair en sanitair. Wij denken met u mee en bieden u een oplossing op maat. Bijvoorbeeld als tijdelijke sportoverkapping, tijdelijke college- of tentamenzaal of als tijdelijke kantine. Dat kan aan bestaande gebouwen en op een externe locatie.

 

Tijdelijk extra ruimte voor sportorganisaties huren

Wilt u buiten extra ruimte creëren waar leden veilig actief kunnen sporten? Met een speciale overkapping van Intersettle kunt u op elke gewenste locatie met uw leden aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan een grasveld, plein of parkeerplaats naast uw pand. Flexibiliteit is het kernwoord voor onze tijdelijke accommodaties. Wij regelen zo snel mogelijk een veilige overkapping of tijdelijke accommodatie voor uw sportorganisatie. Weer of geen weer, op deze manier kunnen uw leden samen actief sporten.

 

Tijdelijk extra ruimte voor onderwijsinstellingen huren

Heeft uw onderwijsinstelling tijdelijk een toeloop van nieuwe leerlingen en is de huidige ruimte te beperkt om dit op te vangen? Of is er door een verbouwing of renovatie tijdelijk extra ruimte nodig? Intersettle biedt de oplossing met direct beschikbare tijdelijke huisvesting die op uiteenlopende manieren kan worden ingezet. Bijvoorbeeld als tijdelijk klaslokaal, tijdelijke speelzaal, tijdelijke kantine of als tijdelijke collegezaal. Onze accommodaties hebben hun dienst onder andere bewezen als extra ruimte bij scholen en universiteiten in Nederland en Duitsland en als tijdelijke scholen op Sint Maarten na orkaan Irma.

 

Team Intersettle is 24/7 bereikbaar

Flexibiliteit is ons kernwoord. Het maakt niet uit waar en wanneer: Intersettle staat direct voor u klaar. Wij regelen zo snel mogelijk een tijdelijke ruimte voor u. Als het moet zelfs binnen 24 uur.

 
Direct advies nodig? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op.