Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Horeca, Retail & Showrooms - Extra ruimte bouwen

Bent u als ondernemer op zoek naar een passende oplossing om extra ruimte te creëren? Intersettle biedt turn key accommodaties op maat. Wij denken met u mee en voorzien het paviljoen indien gewenst van complete inrichting, verlichting, klimaat beheersing en sanitair.

 • Extra ruimte
  Paviljoen tent

  Weer of geen weer, in een paviljoen van Intersettle kunt u uw gasten altijd verwelkomen.

 • Winters weer
  Winkelruimte

  Door een tijdelijke overkapping voor uw winkel te plaatsen ontvangt u uw klanten warm en droog.

 • Verbouwing
  Tijdelijke accommodatie

  Tijdens een verbouwing ontvangt u uw gasten in alle rust in een paviljoen van Intersettle.

 • paviljoen tent
  Tijdelijke showroom

  Met een tijdelijke showroom creëert u meer ruimte voor zowel uw klanten als uw werknemers.

 • Hollands weer
  Terrasoverkapping

  Van Hollands zomerweer kunnen we nooit helemaal op aan, maar onder een terrasoverkapping van Intersettle zitten uw gasten droog.

 • Paviljoen tent
  Expositie ruimte

  Onze paviljoens zijn ook in te zetten als tijdelijke expositie ruimtes voor galerieën.

 • Calamiteiten
  Extra ruimte

  Tijdens de coronapandemie hielp Intersettle diverse horeca ondernemers uit de brand met extra restaurantruimte.

Tijdelijke terrasoverkapping, winkelruimte of showroom huren

Heeft u door onvoorziene omstandigheden tijdelijk extra ruimte nodig? Met de tijdelijke accommodaties van Intersettle creëert u een sfeervolle winkelruimte, showroom, restaurantruimte of terrasoverkapping. Uitbreiding van uw huidige pand door ons is snel geregeld. Door onze kennis en ervaring in uiteenlopende situaties waarbij snel en goed geschakeld moet worden, kunnen wij adequaat handelen. Binnen no-time realiseren wij tijdelijke accommodaties die turn key worden opgeleverd. Natuurlijk maken wij graag een afspraak bij u op locatie om uw wensen en de mogelijke oplossing met u te bespreken.

 

Snelle oplossing voor horeca

Zodra het voorjaar om de hoek komt kijken zitten we graag zo snel mogelijk op het terras. Maar wat als de weersomstandigheden tegen vallen? In ons land kan het natuurlijk alle kanten op. Een terrasoverkapping van Intersettle biedt uitkomst. De overkapping is sfeervol, direct beschikbaar, kwalitatief en geschikt voor elke ondergrond. Ideaal om uw gasten veilig onder te ontvangen.

 

Ook wanneer u als horeca ondernemer door een verbouwing of renovatie extra ruimte wilt creëren om gasten te ontvangen kunt u van Intersettle op aan. Om welke locatie het ook gaat, Intersettle heeft een oplossing op maat. Wij plaatsen snel een sfeervolle restaurantruimte waar uw gasten in alle rust samen kunnen komen. Een paviljoen met glaspanelen bijvoorbeeld, bestand tegen het wisselvallige Hollandse weer én geschikt voor elke ondergrond. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

 

Snelle oplossing voor retail

Bent u ondernemer in de retail en heeft u extra ruimte nodig in verband met een calamiteit, verbouwing of renovatie? Uitbreiding van uw huidige pand is door Intersettle snel geregeld. Van een tijdelijke showroom tot semipermanente winkelruimte, ons team kan het voor u in orde maken. Onze accommodaties zijn van zeer hoge kwaliteit en geschikt voor elke ondergrond. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Zo zorgt u ervoor dat uw klanten zo min mogelijk last hebben van deze onvoorziene omstandigheden.

 

Team Intersettle is 24/7 bereikbaar

Flexibiliteit is ons kernwoord. Het maakt niet uit waar en wanneer: Intersettle staat direct voor u klaar. Wij regelen zo snel mogelijk een tijdelijke ruimte voor u. Als het moet zelfs binnen 24 uur.

Direct advies nodig? Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op.