Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Privé bijeenkomst

U wilt een groots feest, maar wel in huiselijke kring?

Dan is het ontvangen van de gasten in uw eigen huis wellicht net even te veel van het goede. Wij creëren op elke gewenste locatie een schitterende tijdelijke feestaccommodatie die voelt als thuis en is voorzien van alle professionele faciliteiten.

 • Tot in de puntjes geregeld
  spraakmakend

  Uw gasten wanen zich in een andere wereld en voelen zich vanaf de eerste minuut op hun gemak. Dat maakt uw privéfeest meteen tot een succes!

 • Stretchtenten
  speels

  De Hollandse zomers zijn onberekenbaar. Met onze speelse stretchtenten zit u altijd goed. Zon of regen: uw feest is altijd geslaagd.

 • Tijdelijk paradijs
  schoonheid

  Tover uw tuin om tot een tijdelijk paradijs. Uw gasten praten er jaren later nog over.

 • Garden Lodge
  sprookje

  De bijzondere Garde Lodge tenten zijn met de hand gemaakt en bedrukt. Uw gasten wandelen direct een sprookje binnen.

 • Ontspannen feestvieren
  onberispelijk

  Onze tijdelijke accommodaties zijn schoon, zeer representatief, comfortabel en sfeervol in te richten.

 • Thuis en toch uit
  onvergetelijk

  Onbelemmerd en geheel naar eigen wensen feest kunnen vieren in een huiselijke omgeving die van alle gemakken is voorzien.

Tent voor privé feest huren

Uw privé feest moet bijzonder en speciaal zijn, zodat uw gasten er nog lang over napraten. Uw huis kan wel een aantal mensen herbergen, maar als u het écht groots aan wilt pakken staat Intersettle graag voor u klaar. Bij ons huurt u de perfecte accommodatie om uw feest onvergetelijk te maken.

 

Feesten zonder zorgen

U wilt een topfeest organiseren, maar zelf ook met volle teugen kunnen genieten. Bij Intersettle kunt u niet alleen de tent huren, maar ook de decoratieve inrichting en de infrastructurele voorzieningen. U hoeft alleen maar te zorgen voor een prachtige herinnering!

 

Begrafenissen

Wilt u een mooi afscheid in een vertrouwde omgeving?

Steeds vaker kiezen mensen voor een uitvaart die persoonlijk, ongedwongen en warm is. En wat is er dan mooier om daarvoor op locatie een passende accommodatie te creëren die helemaal voldoet aan de wensen van de overledene en de nabestaanden. Tot in de puntjes verzorgd, zodat u op een mooie manier afscheid kunt nemen.

 

Meer informatie om de mogelijkheden te bekijken?

Wilt u meer informatie over het huren van een privé tent bij Intersettle? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en wij vertellen u wat er allemaal mogelijk is. Ook komen wij graag bij u langs.