Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Feesttent evenement

Feesttent verhuur voor uw evenement

Bent u op zoek naar een feesttent voor uw evenement? Een kwalitatieve accommodatie ruim genoeg voor een groot aantal mensen? Intersettle heeft een divers assortiment tijdelijke accommodaties geschikt voor uiteenlopende gelegenheden. Zakelijke of culinaire evenementen, privéfeesten of festivals, er is geen wereld die wij niet kennen. Daarom verhuren wij u niet alleen de feesttent. Wij adviseren u ook over alle mogelijkheden en denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

De perfecte feesttent voor uw evenement

Onze ervaren medewerkers helpen u graag om samen met u de perfecte feesttent voor uw evenement te vinden. Intersettle heeft voor elke gelegenheid passende mogelijkheden. Ons assortiment bestaat uit tijdelijke accommodaties die gemaakt zijn van de beste materialen en solide constructies. Ze zijn altijd netjes afgewerkt en schoon. De tenten voldoen aan de allerhoogste criteria op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Daarnaast kunt u bij Intersettle niet alleen de feesttent huren. Wij kunnen ook andere zaken voor u regelen, zoals verwarming of airco, sanitaire voorzieningen en de aankleding. De perfecte feesttent voor uw evenement is natuurlijk bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden. Met een accommodatie van Intersettle kan uw evenement ook bij slecht weer gewoon doorgaan.

Onze feesttent huren voor uw evenement

Of u nu een festival organiseert, een accommodatie nodig heeft voor een bedrijfsevenement of uw droombruiloft aan het plannen bent, u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan nemen we met u door wat uw wensen zijn en hoe wij deze kunnen gaan vervullen. We geven u daarbij ook advies over welke feesttent het meest geschikt is om te huren voor uw evenement. Dat kan uiteraard ook een combinatie van verschillende typen accommodaties zijn.

Contact

Indien u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke opslagruimte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord, maar komen uiteraard ook graag bij u langs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Feesttent verhuur voor uw evenement

  Bent u op zoek...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Feesttent verhuur voor uw evenement

  Bent u op zoek...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Feesttent verhuur voor uw evenement

  Bent u op zoek...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Feesttent verhuur voor uw evenement

  Bent u op zoek...

  Bekijk nieuwsartikel