Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Festivaltent

Festivaltent huren

Bent u op zoek naar een kwalitatieve festivaltent? Dan zit u goed bij Intersettle. Ons bedrijf is expert op het gebied van alles wat met tijdelijke accommodaties te maken heeft. Wanneer u een festival organiseert, wilt u uw gasten goed onderdak geven. Of u nu op zoek bent naar een tent voor de entree, catering of juist een backstage- of crewtent, wij hebben elke oplossing voor u klaarstaan. Een festivaltent huren bij Intersettle is een goede keuze als u op zoek bent naar een kwalitatieve tent die zeer representatief is.

De beste festivaltent verhuur

Bij Intersettle werken mensen met jarenlange ervaring op het gebied van tentenverhuur. Zij gaan graag voor u aan de slag. Heeft u een festival waarbij u een goede oplossing wenst op het gebied van bijvoorbeeld backstage-activiteiten? Wij zijn dé specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties. We denken altijd met u mee en geven u advies als dat nodig is. U kunt ons op elk gebied inschakelen. Van VIP Pagodes tot Alu Paviljoens voor honderden mensen, wij maken het allemaal mogelijk. Daarnaast zetten wij onze tenten razendsnel en veilig voor u neer.

Meer weten over onze festivaltent verhuur?

Als u meer wilt weten over alle mogelijkheden die u bij ons heeft, kunt u contact met ons opnemen. We vertellen u graag wat er bij ons allemaal mogelijk is op het gebied van het huren van een festivaltent. Met Intersettle haalt u een partner in huis die ervoor zorgt dat tijdelijke accommodaties voor uw festival piekfijn zijn geregeld.

Contact

Indien u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke opslagruimte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord, maar komen uiteraard ook graag bij u langs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Festivaltent huren

  Bent u op zoek naar een...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Festivaltent huren

  Bent u op zoek naar een...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Festivaltent huren

  Bent u op zoek naar een...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Festivaltent huren

  Bent u op zoek naar een...

  Bekijk nieuwsartikel