Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Flextent

Flextent huren

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van tijdelijke accommodaties, waar u een elegante flextent kunt huren? Bij Intersettle helpen wij u graag. Wij hebben een ruim assortiment flextenten in verschillende kleuren die u bij ons kunt huren. Het zijn sterke, veelzijdige accommodaties die er prachtig uitzien en op uiteenlopende locaties kunnen worden ingezet.

U wilt een flextent huren?

Een flextent is een soort tent die momenteel erg populair is. Niet verwonderlijk ook, want dit zijn prachtige tenten die u veel mogelijkheden geven. Flextenten zijn ook wel bekend onder de naam stretchtenten. De naam zegt het eigenlijk al, het doek van de tenten kan worden uitgerekt om zodoende een nog breder oppervlak te kunnen bestrijken. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden die er zijn met deze tijdelijke accommodatie. Flextenten kunnen bijvoorbeeld vrijstaand of aan elkaar worden geplaatst en met of zonder houten vloer. Daarnaast kunnen onze medewerkers u ook uitgebreid advies geven over de verdere aankleding van de accommodatie.

Meer informatie over flextent verhuur?

Een flextent is een ideale tent voor uiteenlopende gelegenheden, zoals privé, zakelijk, festivals en culinair. Wilt u hier meer over weten over onze flextent verhuur of over de andere diensten die wij op het gebied van tijdelijke accommodaties aan u kunnen leveren? U bent altijd welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden die u heeft met een flextent, maar ook wat de kosten zijn om bij ons een dergelijke tent te huren. Uiteraard kunnen onze medewerkers u ook informeren over de mogelijkheden voor de op- en afbouw van de flextent.

Contact

Indien u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke opslagruimte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord, maar komen uiteraard ook graag bij u langs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Flextent huren

  Bent u op zoek naar een expert op het...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Flextent huren

  Bent u op zoek naar een expert op het...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Flextent huren

  Bent u op zoek naar een expert op het...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent is al 30 jaar vaste partner in tijdelijke accommodaties

  25 november 2021 -

  Flextent huren

  Bent u op zoek naar een expert op het...

  Bekijk nieuwsartikel