Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Industrietent

Zet uw industriële werkzaamheden voort in een industrietent

Bent u werkzaam in de industriële sector? Dan heeft u doorgaans veel ruimte nodig om uw werkzaamheden uit te voeren en afhankelijk van uw werkzaamheden, moet de ruimte ook veilig zijn. Zijn uw industriële ruimtes te klein geworden, uw bedrijfspand wordt verbouwd of er heeft een calamiteit plaatsgevonden, waardoor uw industriële ruimtes onbruikbaar zijn geworden? Dan heeft u al dan niet een tijdelijke huisvesting nodig, zodat uw werkzaamheden door kunnen blijven gaan. Met een industrietent van Intersettle heeft u hiervoor de juiste oplossing gevonden.

Een industrietent huren met alle mogelijkheden

Ook als u een industrietent huurt, dan wilt u wel dat uw werkzaamheden op een zo normaal mogelijke manier doorgang kunnen vinden. Heeft u een speciale vloer nodig voor uw industriële werkzaamheden of moet er een bepaalde constante temperatuur heersen? Welke oplossing u ook zoekt, Intersettle helpt u bij het vinden van een oplossing. Wij zijn erg flexibel en weten dat u een stilstand van uw werkzaamheden niet kunt veroorloven. Daarom is er veel mogelijk bij een industrietent huren, zoals overheaddeuren of klimaatbeheersing. Ook als u met spoed een industrietent wilt huren, dan is dit mogelijk. Wij kunnen een industrietent al binnen 24 uur op uw locatie plaatsen.

Ga voor industrietent verhuur naar Intersettle

Heeft u een industrietent nodig voor uw industriële werkzaamheden? Klop voor industrietent verhuur dan aan bij Intersettle. Onze industrietenten zijn gemaakt van stevig materialen en zijn bestand tegen de weersinvloeden, maar ook voor tegen middelen die u in uw industriële processen gebruikt. Overleg daarom met ons, welke specifieke eisen u stelt of die wettelijk verplicht zijn. Wij zorgen er dan voor dat er een industrietent wordt geplaatst die hieraan voldoet. U kunt bij ons een industrietent tijdelijk huren, maar ook als u voor de lange termijn extra industrieruimte zoekt.

Neem contact op

Neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail.

Klik hier