Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Kadertent

Een tijdloze kadertent is erg stijlvol

Heeft u opslagruimte nodig, werkruimte of ruimte voor een showroom? Een kadertent is hier zeer geschikt voor. Ook voor evenementen en/of feesten kunt u een kadertent gebruiken voor een stijlvolle overdekte ruimte. Voor welke activiteit u ook ruimte tekort komt, met een kadertent creëert u een stijlvolle buitenruimte voor de lange of korte termijn. Maar wat is een kadertent? Een kadertent wordt ook wel eens een alutent genoemd. Het is een tent, waarbij de kaders van aluminium zijn. Aluminium is een erg licht materiaal, onderhoudsvrij en met een moderne en luxe uitstraling. Vooral in combinatie met witte kunststof wandpanelen en witte dakzeilen, heeft u een uiterst stijlvolle accommodatie.

Waarom een kadertent huren?

Het voordeel van een kadertent, is dat deze zeer stevig is. Ook als u bij Intersettle kiest voor een kadertent met grote afmetingen, over de sterkte hoeft u zich geen zorgen te maken. Het aluminium zorgt voor een sterke constructie. Vooral als u langdurig extra ruimte nodig heeft, dan is een kadertent huren een goede keuze, want aluminium is tegen ieder weertype bestand. Het uiterlijk van een kadertent is zeker ook een reden om hiervoor te kiezen. Hierdoor is een kadertent goed te gebruiken voor uw evenementen of feesten. Verder kunt u naar behoefte de tent aankleden volgens uw wensen. Bijvoorbeeld met sanitaire voorzieningen of stoffering.

Ga voor kadertent verhuur naar Intersettle

Kiest u voor kadertent verhuur bij Intersettle, dan is een moderne en stijlvolle kadertent gegarandeerd. Of u de kadertent voor de lange of korte termijn nodig hebt, wij kunnen voor iedere situatie een kadertent voor u opbouwen. Er zijn vele extra opties mogelijk, zodat u de kadertent zo optimaal mogelijk gebruikt voor uw werkzaamheden, voor opslag of voor uw evenement of feest. Mede door de aluminium afwerking, sluit een kadertent keurig aan bij uw bedrijfspand en voorziet u zich van een mooie en tijdloze uitbreiding.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Een tijdloze kadertent is erg stijlvol

  Heeft u...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Een tijdloze kadertent is erg stijlvol

  Heeft u...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent is al 30 jaar vaste partner in tijdelijke accommodaties

  25 november 2021 -

  Een tijdloze kadertent is erg stijlvol

  Heeft u...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Vaccinatie- en testlocaties gebouwd

  08 juni 2021 -

  Een tijdloze kadertent is erg stijlvol

  Heeft u...

  Bekijk nieuwsartikel