Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Kantine unit

Comfortabel pauzeren in een kantine unit

Er zijn branches waar behoefte kan zijn aan een tijdelijke kantine unit. Denk bijvoorbeeld aan seizoenarbeiders in de agrarische sector. Zij werken doorgaans op het land, maar hebben ook een comfortabele ruimte nodig om te pauzeren. Helemaal als het slecht weer is. Door een kantine unit tent te plaatsen, zorgt u voor een overdekte ruimte waar comfortabel de pauzes gehouden worden. Medewerkers worden hier beschermd tegen regen, maar het is ook een schaduwplek op warme dagen. Daarnaast kunnen er andere redenen zijn om een kantine unit paviljoen te plaatsen. Heeft uw bedrijfspand of kantine schade opgelopen? Of werken uw medewerkers op locatie en wilt u ook hier goede werkomstandigheden creëren? Ook dan biedt een kantine unit uitkomst. 

Kan een tijdelijke kantine unit snel opgezet worden?

Voor het opzetten van een tijdelijke kantine kunt u terecht bij Intersettle. Wij hebben de mogelijkheden om een tijdelijke kantine unit tent snel voor u op te bouwen, desgewenst met spoed en binnen 24 uur. Ook de locatie waar de tijdelijke kantine unit moet worden geplaatst is voor ons geen probleem. Dit kan op uw eigen terrein zijn, maar ook op een plek waar u uw projecten uitvoert. Een tijdelijke kantine paviljoen kan volgens uw afmetingen gebouwd worden en met de inrichting die u wenst. Wenst u een verwarmingssysteem, airconditioning of misschien zelfs een luchtzuiveringssysteem in uw kantine unit? Alles is mogelijk. Naast kunststof wandpanelen is het mogelijk af te wisselen met glaspanelen voor meer daglicht. Bespreek gerust uw wensen met ons, veel is mogelijk.

Een kantine unit huren bij Intersettle

Heeft u een tijdelijke kantine unit nodig? Een kantine unit tent huren kan bij Intersettle.  Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist in tijdelijke huisvesting. Hoe groot of klein uw kantine unit paviljoen ook moet worden, wij kunnen het leveren. Desgewenst leveren wij ook alle faciliteiten die nodig zijn om uw kantine unit comfortabel te maken en om als kantine te kunnen gebruiken. Onze tenten zijn bestand tegen de weersomstandigheden en in veel verschillende vormen verkrijgbaar. Neem contact met ons op, als u op zoek bent naar een kantine unit. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw situatie. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Comfortabel pauzeren in een kantine unit

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Comfortabel pauzeren in een kantine unit

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Comfortabel pauzeren in een kantine unit

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Comfortabel pauzeren in een kantine unit

  Bekijk nieuwsartikel