Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Luxe pagodetent

Bent u op zoek naar een luxe pagodetent?

U organiseert binnenkort een evenement en wilt daarvoor een luxe pagodetent huren? Intersettle heeft tijdelijke accommodaties van de hoogste kwaliteit voor u klaarstaan, zoals onze VIP pagodetenten. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om al uw vragen aan ons te stellen. Intersettle heeft veel ervaring met het organiseren van evenementen. Daarom kunnen onze medewerkers u ook bijstaan bij praktische zaken rondom de organisatie van een evenement. Wij denken mee en adviseren u graag. Zo bieden wij u altijd een professionele oplossing waar u op kunt vertrouwen.

 

Een luxe pagodetent huren bij Intersettle

Voor het huren van een luxe pagodetent kunt u bij Intersettle terecht. Wilt u bijvoorbeeld uw evenement zoals een opening, country fair of jubileum een bijzonder tintje geven? Onze luxe VIP pagodetent kan dan een passende accommodatie zijn, die op veel manieren kan worden ingezet. De VIP pagodetenten zijn beschikbaar in diverse formaten en kunnen zowel los als gekoppeld worden geplaatst. Tijdelijke accommodaties van Intersettle zien er niet alleen altijd erg mooi uit, ze voldoen ook aan de hoogste Europese normen op het gebied van brandveiligheid en constructie. Alle materialen worden schoon opgeleverd en zijn van hoogstaande kwaliteit. Wanneer u een luxe pagodetent bij Intersettle wilt huren kunt u kiezen voor witte of sahara beige dak- en zijzeilen. De zijzeilen kunnen ook worden voorzien van fraaie boogramen. VIP pagodetenten zijn leverbaar met en zonder vloer.

 

Meer weten over onze luxe pagodetent verhuur?

Voor meer informatie over de verhuur van onze luxe pagodetent kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze ervaren medewerkers. Zij bespreken met u uw wensen en bekijken welke mogelijkheden daarop aansluiten en passen bij de gewenste locatie. Als u dit wilt kunnen onze medewerkers u ook helpen met de aankleding van luxe VIP pagodetent en de levering van overige faciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen of airconditioning.

Contact

Indien u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke opslagruimte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord, maar komen uiteraard ook graag bij u langs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Bent u op zoek naar een luxe pagodetent?

  U...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Bent u op zoek naar een luxe pagodetent?

  U...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Bent u op zoek naar een luxe pagodetent?

  U...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Bent u op zoek naar een luxe pagodetent?

  U...

  Bekijk nieuwsartikel