Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Luxe partytent

Wilt u een luxe partytent huren?

U geeft binnenkort een feest en wilt hier graag een luxe partytent voor huren? Of bent u de organisator van een groot evenement waarbij u nog extra accommodaties kunt gebruiken? Bij Intersettle hebben we de mooiste luxe partytenten van de beste kwaliteit. Met het huren van onze professionele accommodaties beschermd u uw bezoekers tegen alle weersomstandigheden, zodat zij optimaal kunnen genieten van wat u ze te bieden heeft. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende accommodaties, zoals onze luxe paviljoen partytent Alu VIP of luxe VIP pagode partytent. Of u nu een groot evenement of een kleinschaligere bijeenkomst organiseert, wij hebben altijd een passende oplossing.

 

Luxe partytent verhuur

Voor de verhuur van een luxe partytent kunt u bij Intersettle terecht. Zowel de VIP pagode partytent als de paviljoen partytent Alu VIP zijn verkrijgbaar met witte en sahara beige dak- en zijzeilen. De zijzeilen zijn makkelijk dicht te doen of open te schuiven, maar er kan ook worden gekozen voor mooie boogramen. Zo is de accommodatie voor elk weertype geschikt. De partytenten die wij u leveren geven een ruimtelijk gevoel. Zo hebben onze luxe VIP pagode partytenten en paviljoen partytenten Alu VIP een open constructie met vrije overspanning. Daardoor heeft u rond of binnenin de tent heeft u geen vervelende obstakels. Ook zijn onze luxe partytenten eenvoudig aan andere accommodaties of bestaande gebouwen te koppelen.

 

Meer weten over onze luxe partytent?

Bij Intersettle hebben we luxe partytenten in een groot aantal verschillende uitvoeringen voor u klaarstaan. Maar wij verhuren u niet alleen de partytent voor uw evenement. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Contact

Indien u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke opslagruimte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord, maar komen uiteraard ook graag bij u langs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Wilt u een luxe partytent huren?

  U geeft binnenkort...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Wilt u een luxe partytent huren?

  U geeft binnenkort...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Wilt u een luxe partytent huren?

  U geeft binnenkort...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Wilt u een luxe partytent huren?

  U geeft binnenkort...

  Bekijk nieuwsartikel