Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Magazijntent

Voldoende opslagruimte met een magazijntent

Als u als onderneming ruimte tekort komt voor uw voorraden, dan biedt Intersettle een oplossing met een magazijntent. Er kunnen allerlei redenen zijn dat uw magazijn niet meer voldoet. U heeft het drukker gekregen en distribueert meer, waardoor de afmetingen van uw magazijn niet meer voldoen aan de capaciteit? Heeft u een verbouwing gepland en kunt u hierdoor uw magazijn niet meer gebruiken of is uw magazijn onbruikbaar geworden door een calamiteit? Wij bouwen graag een magazijntent op uw locatie, zodat deze altijd door uzelf bereikbaar is. U kunt de magazijntent net zo intensief gebruiken als uw eigen magazijn.

Het voordeel van een magazijntent huren?

Een magazijntent huren bij Intersettle, biedt u verschillende voordelen. Onze magazijntenten hebben een stevige constructie en zijn weerbestendig afgewerkt. Uw voorraad staat in een magazijntent net zo beschermd als in uw eigen magazijnruimte. Wij bouwen desgewenst uw magazijntent op uw eigen terrein, wat kostenbesparend is. U hoeft namelijk geen ruimte op een andere locatie te huren. Tevens kunnen wij uw magazijntent voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft. Zo zullen overheaddeuren in de magazijntent vaak goed van pas komen, zodat voertuigen gemakkelijk voorraden kunnen laden en lossen. Ook airconditioning, verwarming of luchtreiniging is mogelijk in een magazijntent.

Intersettle is er voor magazijntent verhuur

Of u nu gepland of door calamiteiten onverwachts een magazijntent nodig heeft, voor magazijntent verhuur kunt u terecht Intersettle. Voor ieder probleem met ruimtegebrek bieden wij een oplossing met onze tenten. Hierbij zijn wij erg flexibel en kunt u onze tenten voor zowel uw bedrijfsactiviteiten als evenementen gebruiken. Ook voor opslag van uw voorraden, bieden wij met onze magazijntent verhuur een complete oplossing voor u. Wij bouwen niet alleen uw magazijntent, ook als u oplossingen zoekt voor de inrichting, dan kunnen wij u voorthelpen. Hierdoor doet onze magazijntent zeker niet onder voor uw eigen magazijn of opslagruimte.

Neem contact op

Neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail.

Klik hier