Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Bijzonder bezoek bij Intertent

Afgelopen vrijdag hadden wij een bijzondere bijeenkomst. De commissaris van de Koning van de Provincie Noord-Holland Arthur van Dijk kwam bij ons op werkbezoek om zich te informeren over de effecten van de coronacrisis.

Onze algemeen directeur Wouter Zick gaf een rondleiding in het bedrijf en vertelde over de annuleringen van de evenementen die gepland stonden. Ook legde hij uit hoe we ons daarna hebben gericht op het plaatsen van accommodaties voor de gezondheidszorg, het creëren van ruimte bij bedrijven en dat we positief naar de toekomst kijken en door zijn gegaan met productontwikkeling. Namens onze partner Le Champion vertelde directeur Ron van der Jagt over de gevolgen van de coronacrisis voor zijn organisatie en de vele sportevenementen in Noord-Holland.

Wij hebben het als zeer positief ervaren dat de commissaris van de Koning ons met dit bezoek een hart onder riem heeft willen steken.

Het bezoek is opgepikt door het Noordhollands Dagblad waar dit artikel in verscheen. Om het artikel te lezen kan je op de afbeelding klikken.

 

 

 

Vorig nieuwsartikel Volgend nieuwsartikel