Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Circuit Zandvoort en Intertent openen Paddock Club

Circuit Zandvoort en Intertent verstevigen de samenwerking. Daarmee zal Intertent de aankomende jaren de exclusieve leverancier van tijdelijke accommodaties op Circuit Zandvoort zijn. Onderdeel van deze samenwerking is de bouw van de Paddock Club in de Tarzanbocht. Daarvoor is de Manhattan geplaatst. Een exclusieve accommodatie van Intertent.

De Manhattan is een modern en stijlvol paviljoen. Bijzonder door de hoogte van 8 meter en hoogwaardige aluminium constructie met vele glaspanelen en 30 meter breed. Met deze bijzondere accommodatie wil Circuit Zandvoort zich verder ontwikkelen als veelzijdige evenementenlocatie, waarbij nog meer bedrijven en families een bezoek aan Circuit Zandvoort op ‘poleposition’ van hun activiteitenlijst zullen zetten.

Wouter Zick: ‘Wij zijn bijzonder trots dat wij met de bouw van de Manhattan de strategie van Circuit Zandvoort mogen ondersteunen en het vertrouwen krijgen voor een langdurig en intensief partnership’.

Edwin Sibbel: ‘Met de realisatie van deze schitterende en multifunctionele Paddock Club bevestigt Intertent dat wij voor de juiste kwalitatieve partner hebben gekozen om meer zakelijke bijeenkomsten naar Circuit Zandvoort te halen’.

      

Bijschrift foto: v.l.n.r. Erik Weijers (Circuit Zandvoort), Wouter Zick (Intertent), Roland de Boer (Intertent), Edwin Sibbel (Circuit Zandvoort). 

Foto’s: Chris Schotanus / Essay produkties

 

Vorig nieuwsartikel Volgend nieuwsartikel