Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu
Intersettle

Klantverhaal Noordwest Ziekenhuisgroep

Sinds de uitbraak van COVID-19 in Nederland hebben wij ons, met ons bedrijfsonderdeel Intersettle, volledig gericht op tijdelijke huisvesting. We spelen in op de vraag die ontstaat, zoals aan het begin van de crisis toen bij ziekenhuizen vraag was naar extra ruimte om patiënten in op te vangen. Bijvoorbeeld om een eerste controle op het virus uit te kunnen voeren of om het toelaten van patiënten te reguleren. Uiteindelijk hebben wij bij verschillende ziekenhuizen door heel Nederland triage tenten geplaatst. De accommodaties werden binnen zeer korte tijd, maar uiteraard met veel aandacht voor veiligheid en kwaliteit, geplaatst en gerealiseerd. Daarbij werkten we nauw samen met de ziekenhuizen en onze partners.

 

Klantverhaal Noordwest Ziekenhuisgroep
Crisis of niet, voor ons is er uiteindelijk één ding dat telt en dat is het resultaat. Sterker nog, het resultaat voor onze klanten is onze belofte. Daarom zijn wij trots op het klantverhaal van Noordwest Ziekenhuisgroep hieronder. Voor hen hebben wij een triage tent bij hun ziekenhuis in Alkmaar mogen plaatsen en later een drive-thru teststraat op een andere locatie in Alkmaar.

 

‘Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Intertent. Samen met Intertent hebben wij een triage tent neergezet bij de Spoedeisende Hulp (SEH) van ons ziekenhuis. Niet alleen de tent, maar ook de overkapping van de ambulance-ingang wilden wij gebruiken om voldoende ruimte te creëren voor COVID-19 patiënten. De triage tent moest aansluiten op de ambulance-ingang. Daarom werd de vloer doorgelegd onder de overkapping zodat alles gelijkvloers werd en de overkapping moest worden afgesloten zodat dit één werkbare tijdelijke ruimte werd. Daarvoor was maatwerk en vakmanschap nodig. Intertent heeft aangetoond een betrokken en professionele partner te zijn. Het was duidelijk dat zij door hun ervaring verstand van zaken hebben. Ze begrepen de urgentie en na het persoonlijk contact hebben ze snel geschakeld, waardoor binnen 24 uur de triage tent geplaatst was. Daarna hebben wij Intertent een drive-thru teststraat neer laten zetten op een andere locatie in Alkmaar. Ook dat is vlekkeloos gegaan. De kwaliteit van de materialen is goed, het team werkt snel, precies en netjes. Ze zijn professioneel georganiseerd en door de persoonlijke aanpak ook prettig om mee samen te werken.’

Vorig nieuwsartikel Volgend nieuwsartikel