Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Le Champion en Intertent verlengen partnership

Le Champion heeft de langdurige samenwerking met Intertent opnieuw verlengd met een contract voor de komende jaren. Zo blijft Intertent als exclusive supplier betrokken bij de projecten van Le Champion, zoals de Dam tot Damloop, Egmond Halve Marathon, Zandvoort Circuit Run en TCS Amsterdam Marathon. De ondertekening van het nieuwe contract vond plaats tijdens de opbouw van laatstgenoemd event, de TCS Amsterdam Marathon, dat aankomend weekend plaats vindt. Daarvoor realiseert Intertent de tijdelijke accommodaties in en rondom het Olympisch Stadion in opdracht van Le Champion, SportVibes en KLM.

 

Wouter Zick is erg trots op het verlengen van het partnership. ‘Wij zijn blij met het vertrouwen van Le Champion in onze producten en dienstverlening voor hun prachtige evenementen. Heel fijn dat wij al jaren dé vaste partner van deze mooie organisatie mogen zijn.’ Cees Pronk: ‘Voor evenementen als de TCS Amsterdam Marathon waarbij je in een paar uur tijd tienduizenden hardlopers optimaal wilt faciliteren ga je naar Intertent. Voor ons zijn zij een uitstekende partner bij wie kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.’

  

Foto v.l.n.r.: Cees Pronk (Directeur Evenementen en Sponsoring) en Wouter Zick (Algemeen Directeur Intertent) bij de opbouw van de accommodaties voor TCS Amsterdam Marathon in het Olympisch Stadion.

Vorig nieuwsartikel Volgend nieuwsartikel