Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu
Intersettle

Stemlokalen coronaproof

Met het oog op de komende Tweede Kamerverkiezingen in maart 2021 is de regering voornemens een aantal maatregelen te treffen om de verkiezingen ‘coronaproof’ te laten verlopen en deze maatregelen in een tijdelijke wet vast te leggen. Wellicht bent u ook al bezig om een aantal van deze maatregelen voor te bereiden of door te voeren. De tijdelijke wet regelt onder meer dat er meer stemlokalen komen, meer stembureauleden worden aangesteld en bevat ook allerlei voorschriften voor de inrichting van de stemlokalen. Met ons bedrijf Intersettle hebben wij een concept ontwikkeld waardoor u snel, flexibel en rekening houdend met de hygiëne en anderhalve meter afstand, het aantal stemlokalen kunt uitbreiden ofwel bestaande stemlokalen kunt vergroten.

Om u de mogelijkheid te bieden (het aantal) bestaande stemlocaties uit te breiden hebben wij een uniek tijdelijk stemlokaal ontwikkeld dat schaalbaar is naar wens. Dit volledig geoutilleerde paviljoen wordt voorzien van verlichting, verwarming en noodvoorzieningen alsmede ons AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem dat met medische klasse HEPA-filtratie een veilig binnenmilieu creëert. Zo worden de stemmers en de stembureauleden beschermd voor bacteriën en actieve virussen (zoals COVID-19).

Door onze kennis en ervaring in dit soort situaties, waarbij snel en goed geschakeld moet worden, kunnen wij adequaat handelen en binnen no-time een tijdelijke stemlokaal ruimte realiseren. Uiteraard maken wij graag een afspraak bij u op locatie om uw wensen en de mogelijke oplossing met u te bespreken.

Klik op bovenstaande afbeelding voor een 3D video.

Vorig nieuwsartikel Volgend nieuwsartikel