Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu
Intersettle

Vaccinatiecentrum GGD Haaglanden geopend

Na op verschillende locaties in Duitsland vaccinatiecentra te hebben geplaatst, volgde Nederland begin deze maand. Bij het stadion van ADO Den Haag is door ons team een hoogwaardige accommodatie gebouwd voor GGD Haaglanden, waar op 11 januari is gestart met het vaccineren van zorgpersoneel. Dit vaccinatiecentrum is daarmee ook de eerste locatie voor vaccinatie in de regio. Het was een vliegende start, want op de eerste dag kregen al ruim 300 zorgmedewerkers het vaccin tegen COVID-19.

 

Turn-key oplossing

De accommodatie voor vaccinatie is gebouwd bij het stadion van ADO Den Haag in opdracht van GGD Haaglanden. Dit is een locatie die goed bereikbaar is en waar voldoende parkeergelegenheid is. De vaccinatieruimte in het paviljoen is voorzien van veertien normale prikhokjes en twee ligprikhokjes. Daarnaast is er een personeelsruimte ingericht en een voorportaal geplaatst met een elektrische deur. Uiteraard hebben wij ook deze accommodatie turn-key opgeleverd. Dat betekent dat wij alles hebben geregeld, van vloer tot hekwerk en van inrichting tot stroom (inclusief wifi). In het vaccinatiecentrum zijn alle faciliteiten aanwezig. Denk daarbij aan ruimte voor EHBO, een administratieruimte, sanitaire voorzieningen en een kantine en lockerruimte voor het personeel. Bij het ontwerp van de accommodatie is rekening gehouden met mindervalide mensen. Alles is rolstoeltoegankelijk en er is een mindervalidetoilet.

 

Intersettle, specialist in tijdelijke huisvesting

De aanvraag van GGD Haaglanden kwam in een stroomversnelling door de ontwikkelde visie van de overheid, waardoor een eerdere startdatum ontstond. Door onze kennis en ervaring in dit soort situaties hebben wij goed kunnen adviseren en ondersteunen bij de totstandkoming van dit vaccinatiecentrum. Ons team is zeer flexibel en in staat om adequaat te handelen. Zij hebben er voor gekozen om voor dit project samen te werken met onze vaste partners, zodat er snel geschakeld kon worden. Zo is de accommodatie binnen slechts acht werkdagen gerealiseerd.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vorig nieuwsartikel Volgend nieuwsartikel