Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Voorbereid met tijdelijke accommodaties van Intertent

Huisvestingsproblemen bij een Brexit? Heeft u tijdelijk extra accommodatie nodig?

 

Woensdag 10 april jl. meldde minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok tijdens een debat over de Brexit in de Tweede Kamer dat een kwart van de bedrijven in Nederland nog onvoldoende is voorbereid. Intertent heeft alles in huis om snel een professionele oplossing te bieden voor uw specifieke situatie.

 

Intertent is ervaren op het gebied van tijdelijke huisvesting. Van extra opslag- en kantoorruimtes voor bedrijven tot aan volledig ingerichte uitbreiding van restaurants. Door het plaatsen van onze accommodaties voor tijdelijke huisvesting komen uw activiteiten nooit stil te liggen. Onze service gaat verder dan alleen het plaatsen van de tijdelijke accommodatie. Wij kunnen ook additionele voorzieningen leveren. Van klimaatbeheersing, verlichting of overheaddeur tot aan een compleet ingericht paviljoen. Zo bieden wij een totaaloplossing voor iedere situatie.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0251 – 21 66 95 of info@intertent.nl. Wij bieden u altijd een oplossing op maat. Ons team staat direct voor u klaar.

Vorig nieuwsartikel Volgend nieuwsartikel