Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Noodlokaal

Heeft u als school behoefte aan een noodlokaal?

Als uw school teveel leerlingen heeft, maar een te klein schoolgebouw, dan kunt u behoefte hebben aan een noodlokaal. Veel scholen kampen met een huisvestingsprobleem. Het kan ook zijn dat u hier al een oplossing voor heeft, doordat u uw school laat verbouwen. Toch moet u in de tussentijd een locatie hebben, zodat de lessen gewoon doorgang kunnen hebben. Ook dan is een noodlokaal de beste oplossing. Natuurlijk kan uw school ook getroffen worden door het noodlot, zoals een brand of schade door storm. Intersettle kan dan zorgdragen voor een snelle plaatsing van een noodlokaal.

Een noodlokaal huren is de beste oplossing

Om welke reden u ook extra ruimte zoekt, zoals te weinig ruimte of door een calamiteit, een noodlokaal huren en plaatsen is doorgaans de meest geschikte oplossing. Een andere oplossing zou namelijk zijn, dat u kijkt naar een ander gebouw. Maar dit is altijd op een andere locatie. Dit wordt lang niet altijd door de leerlingen en ouders op prijs gesteld. Een noodlokaal of zelfs meerdere noodlokalen, kunnen op uw eigen terrein worden geplaatst. Zo blijven de leerlingen les krijgen op hun eigen vertrouwde locatie. Desgewenst is een noodlokaal ook te verbinden met uw schoolgebouw, zodat een noodlokaal een onderdeel van uw school wordt.

Kom voor noodlokaal verhuur naar Intersettle

Heeft u behoefte aan een noodlokaal? Neemt u dan contact op met Intersettle voor noodlokaal verhuur. Wij kunnen een noodlokaal plaatsen, ook als dit in urgente situaties moet gebeuren. Wij plaatsen dan uw noodlokaal binnen 24 uur. Samen met u, helpen wij graag om de juiste oplossing te vinden voor plaatsing van een juiste afmeting noodlokaal en de inrichting hiervan. Zo kunnen wij het noodlokaal voorzien van van verwarming of airconditioning. Ook is het mogelijk om een geheel gestoffeerde noodlokaal te plaatsen of met sanitaire voorzieningen. Met al deze faciliteiten, kunt u direct gebruikmaken van het noodlokaal.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Heeft u als school behoefte aan een noodlokaal?

  Als...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Heeft u als school behoefte aan een noodlokaal?

  Als...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Heeft u als school behoefte aan een noodlokaal?

  Als...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Heeft u als school behoefte aan een noodlokaal?

  Als...

  Bekijk nieuwsartikel