Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Noodtent

Gebruik een noodtent als u met spoed ruimte nodig heeft

Ongelukjes zitten in een klein hoekje. Ook als bedrijf kunt u getroffen worden door ongeluk, maar dit heeft vaak grote gevolgen. Denk aan een brand, stormschade of lekkage. Als dit u overkomt, dan zal een gedeelte of misschien wel uw hele bedrijfspand niet meer te gebruiken zijn. Voor een bedrijf is dit dramatisch, want hiermee komen ook uw bedrijfsprocessen stil te liggen. Met al het ongeluk dat u al heeft, kunt u zich niet veroorloven dat ook uw bedrijf stil komt te liggen. Een noodtent biedt de oplossing om in ieder geval uw bedrijfsprocessen zo normaal mogelijk door te laten lopen.

Welk soort noodtent huren?

Een voordeel van een noodtent huren bij Intersettle, is dat wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staan. Op welk moment u ook een noodtent nodig heeft, wij plaatsen binnen 24 uur een noodtent. Uw werkzaamheden hoeven dan niet stil te liggen. Welke werkzaamheden u ook uitvoert en in welke branche u ook werkzaam bent, wij hebben noodtenten voor vele situaties. Heeft u een opslagruimte nodig, een werkruimte, industriële ruimte of een kantoorruimte in uw noodtent? Alles is bij ons mogelijk en bovendien verzorgen wij niet alleen de plaatsing, wij ondersteunen u ook bij het inrichten. In de winter heeft u waarschijnlijk verwarming nodig en zomers airconditioning of wilt u voor een kantoorruimte in een noodtent stoffering laten aanbrengen? Laat het ons weten, wij zorgen ervoor.

Noodtent verhuur bij Intersettle

Is uw bedrijf overvallen door een ongeluk, zoals brand of waterschade? Als een gedeelte of uw gehele bedrijfspand onbruikbaar is geworden, dan moet u direct in actie komen om uw bedrijfsprocessen veilig te stellen. Neem voor noodtent verhuur direct contact op met Intersettle. Wij gaan direct voor u aan de slag. Ook al heeft u te maken met grote schades, mede door onze noodtent, hoeft u uw bedrijfsprocessen niet stil te leggen en dit is al een hele zorg minder.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Gebruik een noodtent als u met spoed ruimte nodig...

  Bekijk nieuwsartikel

 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Gebruik een noodtent als u met spoed ruimte nodig...

  Bekijk nieuwsartikel

 • Intertent is al 30 jaar vaste partner in tijdelijke accommodaties

  25 november 2021 -

  Gebruik een noodtent als u met spoed ruimte nodig...

  Bekijk nieuwsartikel

 • Vaccinatie- en testlocaties gebouwd

  08 juni 2021 -

  Gebruik een noodtent als u met spoed ruimte nodig...

  Bekijk nieuwsartikel