Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Opslaghal

Alle mogelijkheden voor groei met een extra opslaghal

Heeft u als organisatie te maken met een spectaculaire groei? Dan kan het lastig zijn om deze groei door capaciteitsproblemen snel op te vangen. Als u uw goederen/producten niet meer kwijt kunt in uw magazijn, dan is dit ook van invloed op de groei van uw bedrijf. Een goede oplossing hiervoor, is het plaatsen van een professionele tent als opslaghal. Dit kan gewoon op uw terrein of verbonden met uw eigen opslaghal. U kunt ook behoefte hebben aan een tijdelijke opslaghal, als u te maken heeft met calamiteiten, waardoor uw eigen opslag onbruikbaar wordt. Denk aan een brand of stormschade. Een tent als opslaghal kan snel opgezet worden, zodat uw bedrijfsprocessen ondanks de omstandigheden gewoon door kunnen gaan. 

Welk soort tijdelijke opslaghal zoekt u?

Een professionele tijdelijke opslaghal is niet alleen nodig voor een goede opslag van uw goederen. Een dergelijke opslaghal is ook een representatieve aanvulling voor uw bedrijfspand of terrein. Bovendien kunnen bedrijven in vrijwel alle branches gebruikmaken van een tijdelijke opslaghal, ongeacht de soort goederen. Bij Intersettle is het mogelijk om uw tijdelijke opslaghal dusdanig in te richten, zodat de opslag altijd onder de juiste omstandigheden plaatsvindt. Denk aan goederen die temperatuurgevoelig zijn. Zo is het mogelijk om verwarming, airconditioning of een klymaatbeheersingsysteem te plaatsen.  Daarnaast kunnen wij zorgen voor industriële verlichting en overheaddeuren voor een ruime toegang. Om een hoge kwaliteit tijdelijke opslaghal te garanderen  adviseren wij voor kunststof wandpanelen te kiezen en een geïsoleerd dakzeil. 

Een tijdelijke opslaghal huren bij Intersettle

Heeft u, al dan niet onverwachts, een tijdelijke opslaghal nodig? Een tijdelijke opslaghal huren regelt u snel bij Intersettle. Wij hebben  kwalitatief hoogwaardige tenten die u als een tijdelijke opslaghal kunt gebruiken. Geef gerust uw wensen door, want wij kunnen veel regelen met betrekking tot de aankleding en inrichting. Ook als u bij calamiteiten met spoed een tijdelijke opslaghal nodig heeft, dan realiseren wij dit snel voor u. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op, als u meer wilt weten over de mogelijkheden van een tijdelijke opslaghal.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Alle mogelijkheden voor groei met een extra opslaghal

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Alle mogelijkheden voor groei met een extra opslaghal

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Alle mogelijkheden voor groei met een extra opslaghal

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Alle mogelijkheden voor groei met een extra opslaghal

  Bekijk nieuwsartikel