Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Opslagtent

Met een opslagtent creëert u tijdelijk meer ruimte

Heeft u één of meerdere grote orders binnen gehaald voor levering van goederen en is uw magazijn of opslagruimte hiervoor te klein? Uw normale leveranties moeten ook doorgang kunnen vinden, dus een opslagtent kan dan de oplossing zijn. Er zijn nog diverse andere redenen om te kiezen voor een opslagtent. Heeft u brand of waterschade gehad of bent u aan het verbouwen en uw eigen magazijn is hierdoor niet bruikbaar? Een tijdelijke opslagtent is de oplossing, waardoor uw bedrijfsprocessen gewoon doorgang kunnen vinden. Omdat de opslagtent op uw eigen terrein kan worden opgebouwd, heeft u altijd toegang tot uw voorraden.

Een opslagtent huren van Intersettle

Een opslagtent huren is de beste oplossing als u tijdelijk én snel een oplossing zoekt voor opslagruimte. Intersettle helpt u bij deze oplossing met onze opslagtenten. Wij bouwen voor u een zeer professionele opslagtent, die bestand is tegen alle weersomstandigheden en waar uw goederen en/of materialen altijd veilig staan opgeslagen. De opslagtent ziet er ook nog eens goed en representatief uit, waardoor u een stijlvolle aanvulling of vervanging heeft voor uw eigen opslagruimte. Het is zelfs mogelijk om speciale producten op te slaan, doordat wij de opslagtent kunnen voorzien van airconditioning en/of verwarming. Ook een opslagtent met overheaddeuren of industriële verlichting is mogelijk.

Intersettle verzorgt opslagtent verhuur

Voor een opslagtent die een veilige omgeving biedt voor uw goederen en materialen, kunt u het beste terecht bij Intersettle. Met onze ervaring en aanbod van opslagtent verhuur, hebben wij altijd een geschikte opslagtent voor u. Omdat wij erg flexibel zijn, kunnen wij ook een opslagtent op uw locatie bouwen in urgente gevallen. Als dit nodig is, heeft u desnoods binnen 24 uur uw opslagtent gereed staan. Hierdoor verzekert u een veilige opslag en blijft uw bedrijfsprocessen zonder onderbrekingen doorgaan. Wilt u een opslagtent huren? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Met een opslagtent creëert u tijdelijk meer ruimte

  ...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Met een opslagtent creëert u tijdelijk meer ruimte

  ...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Met een opslagtent creëert u tijdelijk meer ruimte

  ...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent is al 30 jaar vaste partner in tijdelijke accommodaties

  25 november 2021 -

  Met een opslagtent creëert u tijdelijk meer ruimte

  ...

  Bekijk nieuwsartikel