Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu
Intersettle

Over ons

In november hebben wij ons 30 jarig bestaan mogen vieren. Vanaf de start op 25 november 1991 zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend partner in tijdelijke accommodaties. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en de veranderingen in de markt hebben ervoor gezorgd dat onze dienstverlening verder is uitgebouwd. Daarom hebben we besloten om vanaf nu onder een andere naam verder te gaan: Intersettle.

Een nieuwe fase

Intersettle is geen nieuwe naam, als onderdeel van Intertent is het bedrijf sinds 2009 al actief op het gebied van tijdelijke huisvesting. En dat is ook precies waarom wij ervoor kiezen om alle diensten onder te brengen onder Intersettle. Want hoewel Intertent een household name is, dekt het woord tent de lading eigenlijk niet meer.  Naast evenementen accommodaties richten wij ons steeds meer op de turn-key oplevering van tijdelijke accommodaties. De naam Intersettle doet recht aan de totale dienstverlening. Tijdelijke accommodaties voor evenementen én voor tijdelijke huisvesting. Wij blijven ons ontwikkelen om zo de dienstverlening naadloos te laten aansluiten op de eisen en wensen vanuit de markt. Met de vertrouwde kwaliteit en professionaliteit die u van ons gewend bent.

Uw wereld is onze wereld

Voor elke locatie, gebeurtenis en situatie hebben wij een passende oplossing. Al onze materialen zijn nieuw, schoon, veilig, van hoogstaande kwaliteit en zeer representatief. Met Intersettle accommoderen wij de eventbranche én zijn wij gespecialiseerd in tijdelijke huisvesting. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en de uitvoering wordt volledig op uw wensen en budget afgestemd. Het maakt niet uit waar en wanneer: wij staan direct voor u klaar. Er is geen wereld die ons team niet kent. Uw wereld is onze wereld.

‘Beloven is doen’

Bij Intersettle denken we niet in meters, maar in kostenbewuste oplossingen voor elke situatie. We werken met de nieuwste technieken, die intern worden ontwikkeld. Onze producten stralen kwaliteit uit, zijn altijd schoon en worden met de grootste zorgvuldigheid geplaatst. Al het materiaal is samengesteld volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en veiligheidseisen. Onze combinatie van vakkennis, visie en innovatie maakt ons anders dan anderen. Wij garanderen kwaliteit, perfectie en klantgerichtheid. En beloven is doen!

Het team is de drijvende kracht

De uitspraak ‘teamwork makes the dream work’ geldt zeker voor Intersettle. Al 30 jaar zorgen onze medewerkers er elke dag voor dat opdrachtgevers worden voorzien van passende oplossingen voor hun tijdelijke accommodatie uitdagingen. Met een ervaren en professioneel team in zowel Nederland als Duitsland wordt u als opdrachtgever compleet ontzorgd. En dat gaat verder dan alleen een tent bouwen. Het gaat om het totaalplaatje. Van de kwaliteit van de geleverde producten tot de professionaliteit en het meedenkend vermogen van de medewerkers.

Eén gezamenlijk doel

Ons team heeft één gezamenlijk doel: het naar volle tevredenheid afhandelen van uw aanvraag en opdracht. De Intersettle collega’s zijn vakkundig, professioneel en zeer ervaren op het gebied van tijdelijke accommodaties en huisvesting. Iedereen probeert uw verwachtingen te overtreffen. Persoonlijke aandacht en oog voor detail staan bij ons centraal. U kunt op ons partnerschap vertrouwen, ook als het gaat om afspraken met samenwerkende partijen.

Vaste partner in tijdelijke accommodaties

Wij denken mee, adviseren waar nodig en leveren oplossingen op maat. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Dit maakt ons al jaren dé vaste partner voor organisaties, evenementenbureaus, cateraars en intermediairs. Wij accommoderen zakelijke of culinaire events, product presentaties, sportevenementen, privéfeesten en festivals. Verder zetten wij onze paviljoens bijvoorbeeld in als noodtent, vaccinatiecentrum, kantoorruimte, collegezaal, opslagruimte en voor het veilig onderbrengen van internationale werknemers en vluchtelingen.

Turn-key oplossingen

We kunnen op korte termijn turn key leveren in heel Europa. Onze materialen zijn samengesteld volgens de hoogste veiligheidseisen en kwaliteitsstandaarden. Flexibiliteit is ons kernwoord. Het maakt niet uit waar en wanneer: wij staan direct voor u klaar. Ons team regelt zo snel mogelijk een tijdelijke ruimte voor u. Als het moet zelfs binnen 24 uur.

Toekomstambities

Vanaf nu gaan we dus verder onder de naam Intersettle. En blijven wij ons inzetten om klanten de best mogelijke oplossing voor hun capaciteituitdagingen te bieden. Daarbij durven wij ook buiten de bestaande kaders te denken. Zo zijn wij vorig jaar distributeur van de AIR8-luchtdesinfectiesystemen geworden, want luchtdesinfectie is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de inrichting van tijdelijke en vaste accommodaties. Die verbreding past bij onze filosofie: het verhuren van turn-key evenementenlocaties en tijdelijke huisvesting met een diversiteit aan toepassingen.

 

Intersettle is ISO-9001 en VCA gecertificeerd.

Maak kennis met ons team

Het resultaat voor onze klanten is onze belofte. De deskundigheid en service van ons team draagt daar aan bij.

Ons team
Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar montage medewerkers, junior project managers en een logistiek medewerker!

Bekijk onze vacatures