Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu
Intersettle

Over ons

Vanaf de start op 25 november 1991 zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend partner in tijdelijke accommodaties. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en de veranderingen in de markt hebben ervoor gezorgd dat onze dienstverlening verder is uitgebouwd. Naast evenementen accommodaties richten wij ons op de turn-key oplevering van tijdelijke accommodaties. Wij blijven ons ontwikkelen om zo de dienstverlening naadloos te laten aansluiten op de eisen en wensen vanuit de markt. Met de vertrouwde kwaliteit en professionaliteit die u van ons gewend bent.

Uw wereld is onze wereld

Voor elke locatie, gebeurtenis en situatie hebben wij een passende oplossing. Al onze materialen zijn nieuw, schoon, veilig, van hoogstaande kwaliteit en zeer representatief. Met Intersettle accommoderen wij de eventbranche én zijn wij gespecialiseerd in tijdelijke huisvesting. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en de uitvoering wordt volledig op uw wensen en budget afgestemd. Het maakt niet uit waar en wanneer: wij staan direct voor u klaar. Er is geen wereld die ons team niet kent. Uw wereld is onze wereld.

‘Beloven is doen’

Bij Intersettle denken we niet in meters, maar in kostenbewuste oplossingen voor elke situatie. We werken met de nieuwste technieken, die intern worden ontwikkeld. Onze producten stralen kwaliteit uit, zijn altijd schoon en worden met de grootste zorgvuldigheid geplaatst. Al het materiaal is samengesteld volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en veiligheidseisen. Onze combinatie van vakkennis, visie en innovatie maakt ons anders dan anderen. Wij garanderen kwaliteit, perfectie en klantgerichtheid. En beloven is doen!

Het team is de drijvende kracht

De uitspraak ‘teamwork makes the dream work’ geldt zeker voor Intersettle. Al 30 jaar zorgen onze medewerkers er elke dag voor dat opdrachtgevers worden voorzien van passende oplossingen voor hun tijdelijke accommodatie uitdagingen. Met een ervaren en professioneel team in zowel Nederland als Duitsland wordt u als opdrachtgever compleet ontzorgd. En dat gaat verder dan alleen een tent bouwen. Het gaat om het totaalplaatje. Van de kwaliteit van de geleverde producten tot de professionaliteit en het meedenkend vermogen van de medewerkers.

Eén gezamenlijk doel

Ons team heeft één gezamenlijk doel: het naar volle tevredenheid afhandelen van uw aanvraag en opdracht. De Intersettle collega’s zijn vakkundig, professioneel en zeer ervaren op het gebied van tijdelijke accommodaties en huisvesting. Iedereen probeert uw verwachtingen te overtreffen. Persoonlijke aandacht en oog voor detail staan bij ons centraal. U kunt op ons partnerschap vertrouwen, ook als het gaat om afspraken met samenwerkende partijen.

Vaste partner in tijdelijke accommodaties

Wij denken mee, adviseren waar nodig en leveren oplossingen op maat. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Dit maakt ons al jaren dé vaste partner voor organisaties, evenementenbureaus, cateraars en intermediairs. Wij accommoderen zakelijke of culinaire events, product presentaties, sportevenementen, privéfeesten en festivals. Verder zetten wij onze paviljoens bijvoorbeeld in als noodtent, vaccinatiecentrum, kantoorruimte, collegezaal, opslagruimte en voor het veilig onderbrengen van internationale werknemers en vluchtelingen.

Turn-key oplossingen

We kunnen op korte termijn turn key leveren in heel Europa. Onze materialen zijn samengesteld volgens de hoogste veiligheidseisen en kwaliteitsstandaarden. Flexibiliteit is ons kernwoord. Het maakt niet uit waar en wanneer: wij staan direct voor u klaar. Ons team regelt zo snel mogelijk een tijdelijke ruimte voor u. Als het moet zelfs binnen 24 uur.

Duurzaamheid

Steeds meer opdrachtgevers, relaties en leveranciers kiezen ervoor om duurzaam te ondernemen. Het plaatsen van tijdelijke accommodaties door Intersettle is daarin ook een duurzame keuze. Na afloop van een project komen alle materialen terug in Beverwijk en Recklinghausen. Deze materialen worden hergebruikt bij de opbouw van het volgende project. Daarnaast zijn wij partner van WoodYouCare. Een mooi initiatief dat particulieren en bedrijven de mogelijkheid biedt om op een eenvoudige en transparante manier de wereld te vergroenen door bomen te planten. Bomen slaan CO2 op terwijl ze groeien en zijn de belangrijkste, natuurlijke hulpmiddelen om het overschot aan CO2 in de lucht te verminderen. Met onze bijdrage is WoodYouCare in staat om een groot boomplantproject in Indonesië te ondersteunen. Namens Intersettle zijn daar eind 2022 duizend bomen geplant.

 

Wij doen mee voor onze medewerkers, opdrachtgevers, hun familie en volgende generaties voor wie wij een betere wereld willen achterlaten. Het is een concrete, eenvoudige en laagdrempelige manier om een bijdrage aan de oplossing van ons klimaatprobleem te leveren. Boom voor boom richting meer duurzaamheid. Daarnaast stimuleert WoodYouCare lokale bedrijvigheid en werkgelegenheid.

 

Wilt u meer weten over ons partnership met WoodYouCare? Bekijk dan ons profiel op hun website via de volgende link: WoodYouCare.

Toekomstambities

Wij blijven ons inzetten om klanten de best mogelijke oplossing voor hun capaciteituitdagingen te bieden. Daarbij durven wij ook buiten de bestaande kaders te denken. Zo zijn wij in 2020 distributeur van de AIR8-luchtdesinfectiesystemen geworden, want luchtdesinfectie is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de inrichting van tijdelijke en vaste accommodaties. Die verbreding past bij onze filosofie: het verhuren van turn-key evenementenlocaties en tijdelijke huisvesting met een diversiteit aan toepassingen.

 

Intersettle is ISO-9001 en VCA gecertificeerd.

 

Maak kennis met ons team

Het resultaat voor onze klanten is onze belofte. De deskundigheid en service van ons team draagt daar aan bij.

Ons team
Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar montage medewerkers, junior project managers en een logistiek medewerker!

Bekijk onze vacatures