Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu
Over Intersettle

Klantverhalen

Regelmatig krijgen wij fijne en leuke reacties op ons werk van onze opdrachtgevers. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en we willen een greep uit deze reacties dan ook graag met u delen.

“Intertent is al jaren als partner betrokken bij ons evenement Concours d’Elegance in Apeldoorn en vanaf dit jaar Paleis Soestdijk. Bij een uniek evenement als dat van ons, op een prachtige locatie, kiezen we bewust voor kwaliteit.”
– Jan-Peter Nijmeijers, Classics at the Palace

 “Voor ons 100-jarig bestaan hebben we samen met Intertent in no time een transparant paviljoen op het Panorama Terras neergezet, waardoor alle gasten een prachtig uitzicht hadden op Schiphol”
– Paul Luijten, Royal Schiphol Group

“Intertent is voor ons een uitstekende partner tijdens de TCS Amsterdam Marathon. Hun kracht is het meedenken om samen tot een optimaal product te komen. Hierbij staan kwaliteit en flexibiliteit altijd hoog in het vaandel.”
– René Wit, Le Champion

“In recordtijd een tijdelijke Polo accommodatie op- en afbouwen op het Museumplein is een enorme uitdaging. De combinatie van de topproducten en de enorme kennis en ervaring van Intertent maakt hierbij echt het verschil.”
– Paul Meulemans, Pro Sport, Sport & Hospitality

“Intertent is al betrokken bij Taste of Amsterdam vanaf de eerste editie in 2009. Zij kennen de wereld van de culinaire evenementen en van Taste goed. Elk jaar toveren we samen het Amstel Park weer om tot gastronomisch centrum van Amsterdam.”
– Henk-Jan Kakebeen, Taste of Amsterdam

“Intertent en GASSAN hebben op zakelijk gebied veel raakvlakken en daarom werken wij graag met hen samen. De constante kwaliteit, de kennis van zaken en het motto ‘afspraak is afspraak’ spreken ons erg aan. En last but not least zijn het leuke mensen om zaken mee te doen!”
– Benno Leeser, GASSAN Diamonds

“Intertent is al jaren een zeer flexibele en betrouwbare partner voor ons gebleken. Vanwege de prettige samenwerking en het up-to-date materiaal vertrouwden wij hen de bouw van een tijdelijke accommodatie voor onze schaatsbaan ‘WintersDelft’ dan ook zeker toe.”
– Imre van Leeuwen, Sportvibes

“In onze branche is snel en adequaat handelen van het grootste belang. Na een uitslaande brand realiseerde Intertent binnen twee dagen een turn-key tijdelijke accommodatie bij het bedrijfspand van onze relatie. Wij konden hier rekenen op de deskundigheid van deze partner. Grote klasse.”
– Bart Schutte, Troostwijk

“Het is de combinatie van hun vakmanschap, flexibiliteit en ook een stukje mee-ondernemen dat ervoor zorgt dat wij voor Dance Valley al jaren nauw samenwerken met Intertent.”
– Brian Bout, UDC Events

“Intertent heeft ons vanaf het begin al onze zorgen ontnomen. De tent was helemaal afgestemd op onze wensen. Mede dankzij hen is onze bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis geworden.”
– Karin & Martin, gelukkig getrouwd

                

                                     

                                           

                                  

                                       

                                      

                                    

                                    

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Regelmatig krijgen wij fijne en leuke...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Regelmatig krijgen wij fijne en leuke...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Regelmatig krijgen wij fijne en leuke...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent is al 30 jaar vaste partner in tijdelijke accommodaties

  25 november 2021 -

  Regelmatig krijgen wij fijne en leuke...

  Bekijk nieuwsartikel