Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Pagode partytent

Pagode partytent huren

U bent op zoek naar een mooie tent om te huren voor een speciaal evenement of privégelegenheid? Bij Intersettle hebben wij een ruim assortiment aan verschillende accommodaties voor u beschikbaar, geschikt voor uiteenlopende gelegenheden. Wilt u bijvoorbeeld uw jubileum, opening of ander feestelijk event een bijzonder tintje geven? Een pagode partytent kan dan een passende accommodatie zijn. Onze VIP Pagodetenten zijn beschikbaar in meerdere formaten en kunnen zowel los als gekoppeld worden geplaatst.

VIP pagode partytent op maat

Onze moderne VIP pagode partytent is een prachtige accommodatie die op veel manieren kan worden ingezet. U kunt de pagode partytent huren voor bijvoorbeeld culinaire evenementen, country fairs of kerstmarkten. Maar ook voor privé-gelegenheden is deze accommodatie zeer geschikt. Onze VIP pagode partytenten zien er niet alleen maar prachtig uit, maar voldoen ook aan de hoogste Europese normen op het gebied van constructie en brandveiligheid. Intersettle heeft de accommodaties in eigen beheer ontworpen en ontwikkeld. Onze VIP pagode partytenten zijn de enige met een gootconstructie. De accommodaties zijn verkrijgbaar met witte of sahara beige dak- en zijzeilen, die kunnen worden voorzien van fraaie boogramen. Ze zijn leverbaar met en zonder vloer.

Een party pagodetent huren bij Intersettle

Om een party pagodetent te huren kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze ervaren medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Samen met u bekijken zij welk type VIP pagode partytent het meest geschikt is voor uw locatie en wat er mogelijk is voor de op- en afbouw. Indien gewenst kunnen onze medewerkers u ook helpen met de aankleding van de accommodatie en de levering van overige faciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen of airconditioning.

Contact

Indien u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke opslagruimte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord, maar komen uiteraard ook graag bij u langs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Pagode partytent huren

  U bent op zoek naar een mooie...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Pagode partytent huren

  U bent op zoek naar een mooie...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Pagode partytent huren

  U bent op zoek naar een mooie...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent is al 30 jaar vaste partner in tijdelijke accommodaties

  25 november 2021 -

  Pagode partytent huren

  U bent op zoek naar een mooie...

  Bekijk nieuwsartikel