Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Pagodetent

Pagodetent huren

U organiseert een evenement en bent op zoek naar een bedrijf waar u kwalitatieve accommodaties kunt huren, zoals een pagodetent? Bij Intersettle bent u aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties en al jaren dé vaste partner voor evenementenbureaus, cateraars en intermediairs. We hebben onder andere de VIP pagodetent in ons assortiment. Een sfeervolle accommodatie die erg geschikt is voor culinaire evenementen, kerstmarkten en privégelegenheden.

Pagodetent verhuur voor elke gelegenheid

VIP pagodetenten verhuren wij in verschillende formaten. Door zijn modulaire bouw is deze tijdelijke accommodatie makkelijk en snel te plaatsen op elke gewenste locatie en voor elke gelegenheid. De VIP pagodetenten van Intersettle hebben geen mast in het midden en zijn voorzien van een gootconstructie. Ze zijn beschikbaar in de kleuren wit en sahara beige. De zijzeilen zijn eenvoudig open te schuiven of af te sluiten en kunnen worden voorzien van boogramen. Deze pagodetenten zijn leverbaar met of zonder vloer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze ervaren medewerkers. Zij vertellen u graag alles over de op- en afbouw en welk type pagodetent het meest geschikt is voor uw locatie. Ook kunnen zij u helpen met het regelen van de aankleding van de accommodatie en overige faciliteiten, zoals airconditioning en sanitaire voorzieningen.

Pagodetent verhuur

Bij Intersettle bent u aan het juiste adres voor het huren van verschillende accommodaties geschikt voor uiteenlopende gelegenheden. Zoals de pagodetent, een goede keus wanneer u een bijeenkomst een extra feestelijk tintje wilt geven. Kijk gerust verder op onze website om inspiratie op te doen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Indien u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke opslagruimte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord, maar komen uiteraard ook graag bij u langs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Pagodetent huren

  U organiseert een evenement en bent...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Pagodetent huren

  U organiseert een evenement en bent...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Pagodetent huren

  U organiseert een evenement en bent...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Pagodetent huren

  U organiseert een evenement en bent...

  Bekijk nieuwsartikel