Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Partytent evenement

Een partytent huren voor uw evenement

Organiseert u binnenkort een evenement en bent u nu de puntjes op de i aan het zetten? Bij Intersettle bent u aan het juiste adres wanneer u een partytent wilt huren voor uw evenement. Met onze professionele accommodaties zijn uw bezoekers beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden. Zo zorgt u ervoor dat zij optimaal kunnen genieten van wat u ze te bieden heeft. Bij Intersettle kunt u een groot aantal verschillende accommodaties huren, bijvoorbeeld onze paviljoen partytent Alu VIP of VIP pagode partytent. Of u nu een groot evenement of een kleinschaligere bijeenkomst organiseert, wij hebben altijd een passende oplossing.

Partytent verhuur voor uw evenement

De accommodaties die wij u leveren geven een ruimtelijk gevoel. Zo hebben onze paviljoen partytenten Alu VIP en VIP pagode partytenten een vrijstaande constructie met vrije overspanning. Rond of binnenin de tent heeft u daardoor geen hinderlijke obstakels. Beide accommodatie types zijn eenvoudig aan andere accommodaties of bestaande gebouwen te koppelen. Uiteraard kunnen ze ook makkelijk los geplaatst worden, afhankelijk van de door u gewenste locatie. Zowel de party paviljoentent Alu VIP als de VIP pagode partytent zijn te huren met witte en sahara beige dak- en zijzeilen. De zijzeilen zijn eenvoudig open te schuiven of dicht te doen en kunnen ook worden ingewisseld voor mooie boogramen. Dat maakt de accommodatie voor elk weertype geschikt. Natuurlijk voldoen onze accommodaties aan de hoogste Europese normen op het gebied van brandveiligheid en constructie.

Een partytent huren bij Intersettle

Zakelijke of culinaire evenementen, festivals of privégelegenheden, er is geen wereld die wij niet kennen. Daarom verhuren wij u niet alleen de partytent voor uw evenement. Onze ervaren medewerkers adviseren u ook graag over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met hen op.

Contact

Indien u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke opslagruimte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord, maar komen uiteraard ook graag bij u langs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Een partytent huren voor uw evenement

  Organiseert u...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Een partytent huren voor uw evenement

  Organiseert u...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Een partytent huren voor uw evenement

  Organiseert u...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent is al 30 jaar vaste partner in tijdelijke accommodaties

  25 november 2021 -

  Een partytent huren voor uw evenement

  Organiseert u...

  Bekijk nieuwsartikel