Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Partytent event

Een partytent huren voor uw event

U organiseert binnenkort een event en u bent op zoek naar een geschikte accommodatie? Bij Intersettle kunt u een mooie en professionele partytent huren voor uw event. Intersettle heeft een ruim assortiment tijdelijke accommodaties in diverse formaten voor u klaarstaan. Dat biedt u veel mogelijkheden voor elk type event: feestelijk of representatief. Zo leveren wij altijd een oplossing op maat. Daarom is Intersettle al jaren dé vaste partner voor intermediairs, evenementenbureaus en cateraars.

Partytent verhuur voor uw event

Als u een partytent wilt huren voor uw event kunt u bij Intersettle onder ander kiezen uit onze VIP pagode partytent en Alu VIP paviljoen partytent. Door de modulaire bouw zijn deze tijdelijke accommodaties makkelijk en snel te plaatsen voor elke gelegenheid en op elke gewenste locatie. Zowel de VIP pagode als Alu VIP hebben geen mast in het midden en zijn beschikbaar in de kleuren wit en sahara beige. De zijzeilen kunnen worden voorzien van boogramen en zijn eenvoudig open te schuiven of af te sluiten. Deze tijdelijke accommodaties zijn leverbaar met of zonder vloer.

Met onze partytent verhuur zijn de bezoekers van uw event beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Partytent huren voor uw event bij Intersettle

Of u een groot event organiseert waar duizenden mensen op afkomen of een event met een bescheidener aantal bezoekers, bij Intersettle huurt u een partytent voor een geslaagd event. Onze ervaren medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden. Ook kunnen zij u helpen met additionele faciliteiten, zoals airconditioning en sanitaire voorzieningen en het regelen van de aankleding van de accommodatie. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit en flexibiliteit.

Contact

Indien u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke opslagruimte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord, maar komen uiteraard ook graag bij u langs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Een partytent huren voor uw event

  U organiseert...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Een partytent huren voor uw event

  U organiseert...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent is al 30 jaar vaste partner in tijdelijke accommodaties

  25 november 2021 -

  Een partytent huren voor uw event

  U organiseert...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Vaccinatie- en testlocaties gebouwd

  08 juni 2021 -

  Een partytent huren voor uw event

  U organiseert...

  Bekijk nieuwsartikel