Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Paviljoen partytent

Paviljoen partytent huren

U bent bezig met het organiseren van een evenement waar u tijdelijke accommodaties voor nodig heeft, zoals een party paviljoentent. Intersettle biedt uiteenlopende mogelijkheden, zoals onze Alu VIP. Een professionele tijdelijke accommodatie die wij graag voor u komen opbouwen. De paviljoen partytent Alu VIP is een populaire keuze voor zowel grote als kleinere evenementen, omdat de accommodatie voor vele gelegenheden is in te zetten.

Een party paviljoentent huren bij Intersettle

Onze party paviljoentent Alu VIP kunt u huren voor elk soort feest, van welke omvang dan ook. Een belangrijk kenmerk van dit type accommodatie is de vrijstaande constructie met vrije overspanning. Daardoor heeft u geen hinderlijke obstakels rond of binnenin de tent. De paviljoen partytent Alu VIP is makkelijk te koppelen aan bestaande gebouwen of andere accommodaties, maar kan ook moeiteloos los geplaatst worden. Uiteraard is dat afhankelijk van de door u gewenste locatie. De party paviljoentent Alu VIP is te huren in de kleuren wit en sahara beige. De zijzeilen kunnen daarnaast ook worden ingewisseld voor mooie boogramen. Ze zijn eenvoudig open te schuiven of dicht te doen. Dat maakt de accommodatie voor elk weertype geschikt. Uiteraard voldoet de paviljoen partytent aan de hoogste Europese normen op het gebied van brandveiligheid en constructie.

Meer informatie over het huren van een paviljoen partytent

Wanneer u meer informatie wilt over het huren van paviljoen partytent bij Intersettle kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze enthousiaste medewerkers. Zij vertellen u graag wat u van ons kunt verwachten. Samen met u bekijken ze de mogelijkheden en welke type party paviljoentent het meest geschikt is voor de locatie die u heeft uitgekozen. Verder kunnen zij u helpen bij het regelen van andere faciliteiten voor de Alu VIP, zoals sanitaire voorzieningen. Maar ook bij de aankleding en inrichting van de paviljoen partytent adviseren zij u graag.

Contact

Indien u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke opslagruimte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord, maar komen uiteraard ook graag bij u langs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Paviljoen partytent huren

  U bent bezig met het...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Paviljoen partytent huren

  U bent bezig met het...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Paviljoen partytent huren

  U bent bezig met het...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Paviljoen partytent huren

  U bent bezig met het...

  Bekijk nieuwsartikel