Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Paviljoentent

Paviljoentent verhuur bij Intersettle

Voor uw evenement bent u op zoek naar een ruime, veelzijdige accommodatie. U wilt een exclusieve uitstraling, kwalitatief en uiteraard veilig. Dan is de paviljoentent van Intersettle een aanrader. De accommodatie is veelzijdig inzetbaar en bestaat uit een aluminium spantconstructie met een bijzondere gebogen nok. Door de aerodynamische constructie blijft de paviljoentent zelfs bij stevige wind comfortabel.

Opties

Wanneer u een paviljoentent huurt bij Intersettle kunt u kiezen voor diverse opties. De accommodatie wordt standaard gerealiseerd met witte kunststof wandpanelen, witte dak zeilen en witte gevels. Voor een panoramisch uitzicht kunnen de gevels worden vervangen. U kunt dan een paviljoentent huren voorzien van luxe glaspanelen of zijzeilen met boogramen. De accommodatie wordt altijd voorzien van een houten cassettevloer en luxe glasdeuren met een pushbar. Het paviljoen kan 8, 10, 12, 15, 20 en 25 meter breed worden geleverd. In de lengte is de accommodatie per 5 meter te verlengen.

Modulaire bouw

Een paviljoentent kan gemakkelijk worden gekoppeld aan bestaande gebouwen of andere accommodaties. Door de modulaire bouw is hij ook nog eens snel te plaatsen in elke situatie. Bij de verhuur van een paviljoentent kunnen wij u ook adviseren over eventuele aanvullingen. Daarbij kunt u denken aan verlichting en geluid, elektronische voorzieningen, sanitaire voorzieningen, stoffering, terras, verwarming, airconditioning en veiligheidsvoorzieningen.

Contact

Wanneer u meer informatie wilt over het huren van een paviljoentent kunt u contact met ons opnemen. Bel of mail ons, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Paviljoentent verhuur bij Intersettle

  Voor uw...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Paviljoentent verhuur bij Intersettle

  Voor uw...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Paviljoentent verhuur bij Intersettle

  Voor uw...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Paviljoentent verhuur bij Intersettle

  Voor uw...

  Bekijk nieuwsartikel