Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Spiegeltent evenement

Een spiegeltent huren voor uw evenement

U bent op zoek naar een mooie spiegeltent voor het evenement dat u aan het organiseren bent? Intersettle heeft twee schitterende authentieke Belgische spiegeltenten in het assortiment. Wij zijn specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties voor evenementen. Onze ervaren medewerkers staan klaar om ook u te helpen.  Zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden op het gebied van de op- en afbouw van onze spiegeltenten. Maar ook op andere vragen die u heeft omtrent het huren van een spiegeltent voor uw evenement geven wij u graag antwoord.

Spiegeltent verhuur voor evenement

De spiegeltenten van Intersettle zijn een aanrader wanneer u op zoek bent naar een bijzondere locatie voor een receptie, bruiloft, jubileum of culinair evenement. De accommodaties zijn met liefde voor detail gerestaureerd. Onze spiegeltenten doen hun naam eer aan met duizenden facetgeslepen spiegels. Verder beschikken ze over gebrandschilderde ramen, sensationele sterrenplafonds, antiek koperwerk en verlichting uit de jaren ’20. Door de sfeer en uitstraling van onze spiegeltenten worden ze voornamelijk verhuurd aan evenementen met een intiem en bijzonder karakter. De afmetingen zijn op aanvraag. Ook de inrichting van de spiegeltent kunnen wij verzorgen. De accommodatie wordt dan in samenspraak met u van top tot teen aangekleed. Daar helpen wij u graag mee.

Een spiegeltent huren voor uw evenement bij Intersettle

Al jaren is Intersettle dé vaste partner voor evenementenbureaus, intermediairs en cateraars. Zakelijk, privé, sport, automotive of culinair, er is geen wereld die wij niet kennen. Meer weten over Intersettle en onze prachtige spiegeltenten? We staan altijd klaar voor een persoonlijk gesprek.

Contact

Indien u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke opslagruimte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord, maar komen uiteraard ook graag bij u langs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Een spiegeltent huren voor uw evenement

  U bent op...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Een spiegeltent huren voor uw evenement

  U bent op...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Een spiegeltent huren voor uw evenement

  U bent op...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Een spiegeltent huren voor uw evenement

  U bent op...

  Bekijk nieuwsartikel