Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Stretchtent evenement

Een stretchtent huren voor uw evenement

U organiseert binnenkort een evenement en bent nu op zoek naar een geschikte accommodatie? Intersettle biedt genoeg mogelijkheden. Een bijzondere tent voor bijvoorbeeld een zakelijk evenement, festival of bruiloft is de stretchtent. Een elegante tent die is gemaakt van een flexibele stretch stof en Eucalyptus houten palen, waarmee elke gewenste vorm kan worden gecreëerd. U kunt een stretchtent huren voor uw evenement als volledige accommodatie, als overkapping of als decoratie om grote ruimtes intiem en persoonlijk te maken. Dat maakt de mogelijkheden eindeloos.

Stretchtent verhuur voor uw evenement

Voor stretchtent verhuur voor uw evenement bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben enorm veel ervaring en zijn niet voor niets specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties. Privé, zakelijk, culinair, automotive of festivals, er is geen wereld die Intersettle niet kent. Onze medewerkers kijken samen met u welke accommodatie het beste past bij uw evenement, uw wensen en de locatie. Een stretchtent is een zeer veelzijdige accommodatie, die het u mogelijk maakt om uw gasten optimaal van uw evenement te laten genieten. Dit tenttype vindt haar oorsprong in Noord-Afrika bij de oude bedoeïenen. In de afgelopen jaren heeft het een evolutie meegemaakt, maar de oorspronkelijke charme is bewaard gebleven.

Meer weten over stretchtent verhuur voor uw evenement Intersettle?

Als u vragen over de stretchtent en wat Intersettle voor u kan betekenen, kunt u altijd vrijblijven contact met ons opnemen. In een persoonlijk gesprek nemen wij graag de mogelijkheden met u door.  Wij verhuren onze stretchtent bijvoorbeeld in verschillende kleuren, zoals sahara beige, zilver en oranje.  De zijkanten kunnen worden opengezet of gesloten. Verder kunt ervoor kiezen een houten vloer erbij te huren. Maar ook voor de verder aankleding van de tent kunt bij ons terecht.

Contact

Indien u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke opslagruimte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord, maar komen uiteraard ook graag bij u langs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Een stretchtent huren voor uw evenement

  U...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Een stretchtent huren voor uw evenement

  U...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Een stretchtent huren voor uw evenement

  U...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Een stretchtent huren voor uw evenement

  U...

  Bekijk nieuwsartikel