Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Stretchtent event

Een stretchtent huren voor uw event

Bent u op zoek naar een stretchtent om te gebruiken als accommodatie tijdens uw event? Wanneer u voor uw event een stretchtent huurt bij Intersettle verzekert u zich van een veelzijdig onderkomen voor uw gasten. De unieke accommodatie is bijvoorbeeld geschikt voor een festival, bruiloft of zakelijk event. Omdat de tent gemaakt is van een elastische stof en Eucalyptus houten palen, kan elke gewenste vorm gemaakt worden. U kunt eenvoudig een groter aantal mensen beschutting bieden.

 

Bij Intersettle voor uw event een stretchtent huren

Bij Intersettle kunt u een stretchtent huren voor uw event als decoratie om grote ruimtes intiem en persoonlijk te maken, als volledige accommodatie of als overkapping. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als u vragen over de stretchtent en wat Intersettle voor u kan betekenen, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We komen graag bij u langs om alle mogelijkheden door te nemen. Onze ervaren medewerkers kijken graag samen met u welke stretchtent het beste past bij uw event, de locatie en uw wensen. Maar ook voor de verder aankleding van de accommodatie kunt bij ons terecht.

 

Stretchtent verhuur voor event

Voor stretchtent verhuur voor uw event kunt u rekenen op het partnership van Intersettle. Als specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties is er geen wereld die wij niet kennen. Van oorsprong is de stretchtent afkomstig van de oude bedoeïenen. Hoewel het materiaal de afgelopen jaren een evolutie heeft doorgemaakt, is het gevoel van authenticiteit bewaard gebleven. Een stretchtent maakt het u mogelijk om uw gasten optimaal van uw event te laten genieten omdat het een zeer veelzijdige accommodatie is. In ons assortiment hebben wij stretchtenten in verschillende kleuren, zoals zilver, oranje en sahara beige.  De zijkanten kunnen worden afgesloten of geopend. Ook kunt er een houten vloer bij huren.

Contact

Indien u meer wilt weten over het huren van een tijdelijke opslagruimte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord, maar komen uiteraard ook graag bij u langs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Een stretchtent huren voor uw event

  Bent u op zoek...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Een stretchtent huren voor uw event

  Bent u op zoek...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Een stretchtent huren voor uw event

  Bent u op zoek...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Een stretchtent huren voor uw event

  Bent u op zoek...

  Bekijk nieuwsartikel