Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Stretchtent

Stretchtent huren bij Intersettle

U bent op zoek naar een bijzondere tent voor bijvoorbeeld een bruiloft, privéfeest, zakelijk evenement, festival of ander event? Een stretchtent huren bij Intersettle is dan een goede keus. Deze tent is elegant en natuurlijk tegelijk. Door de flexibele stretch stof en Eucalyptus houten palen kan elke gewenste vorm worden gecreëerd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een stretchtent is bijvoorbeeld ook heel goed als overkapping in te zetten. Of als decoratie om grote ruimtes intiem en persoonlijk te maken.

Inspirerend

De inspirerende stretchtent vindt haar oorsprong in Noord-Afrika bij de oude bedoeïenen. Daar vormde de tent een belangrijk onderdeel binnen de samenleving. Hoewel de accommodatie in de afgelopen jaren een evolutie heeft meegemaakt is de oorspronkelijke charme altijd bewaard gebleven. Bij Intersettle kunt u niet alleen een stretchtent huren, maar ook de verdere aankleding van de tent. Ons team adviseert u daar graag over.

Opties

Onze stretchtenten verhuren wij in diverse kleuren. Door de rekbaarheid van het tentdoek kan elke gewenste vorm worden gerealiseerd. In de constructie kunnen de zijkanten open worden gezet of gesloten blijven. Ook kunt u kiezen of u de stretchtent met of zonder houten vloer wilt huren. Wist u dat we deze accommodaties zowel vrijstaand of aan elkaar kunnen plaatsen? Ons team adviseert u verder graag over eventuele aanvullende opties. Verlichting en geluid, elektronische voorzieningen, stoffering, terras, verwarming en airconditioning, sanitaire voorzieningen en veiligheidsvoorzieningen, het is allemaal mogelijk.

Contact

Omdat elke locatie uniek is komen we graag bij u langs. Wanneer u meer wilt weten over de verhuur van stretchtenten staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Stretchtent huren bij Intersettle

  U bent op zoek...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Stretchtent huren bij Intersettle

  U bent op zoek...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Stretchtent huren bij Intersettle

  U bent op zoek...

  Bekijk nieuwsartikel
 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Stretchtent huren bij Intersettle

  U bent op zoek...

  Bekijk nieuwsartikel