Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu
Tenten & Producten

AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem

Bij elke ademhaling worden we blootgesteld aan onzichtbare zwevende microdeeltjes; zogenaamde aerosolen. Een mix van chemisch, organisch en biologisch vervuilde stoffen vullen de binnenruimtes van de gebouwen waarin we verblijven. Deze kunnen we opsplitsen in huisstof deeltjes (zoals pollen, fijnstof en schimmel), fijne deeltjes (zoals bacteriën, geurstoffen en rook) en fijne Nano deeltjes (zoals virussen en chemische stoffen). Het coronavirus valt ook onder de categorie fijne Nano deeltjes. Deze kunnen tot wel tien meter zweven en blijven vele uren in de lucht van een binnenruimte hangen. Toch is het introduceren van schone lucht makkelijker dan u denkt. Met het plaatsen van het AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem van Intersettle past u krachtige filtratie technologie toe om veilige en schone lucht te verkrijgen.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem

Schone lucht was nog nooit zo belangrijk
Bij elke ademhaling worden we blootgesteld aan onzichtbare zwevende microdeeltjes; zogenaamde aerosolen. Binnenruimtes van de gebouwen waarin we ons bevinden vullen zich met een mix van chemisch, organisch en biologisch vervuilende stoffen. Wanneer de ventilatie niet toereikend is blijven fijne en grove deeltjes meerdere uren in de lucht zweven en deze kunnen allergenen, bacteriën en actieve virussen (zoals Covid-19) bevatten. Geldt dit ook voor uw kantoor, school, organisatie, hotel, restaurant of café? Bekijk hieronder hoe urgent ons AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem voor uw binnenruimte is.

Wat kunt u doen om de lucht te desinfecteren?
Als een direct antwoord op de dringende behoefte aan veilige lucht bieden wij dé totaaloplossing aan die bij u past. In de strijd tegen COVID-19 is het inzetten van luchtzuiveringssystemen met HEPA filters zeer efficiënt. De technologie wordt al decennialang toegepast in de medische sector en kan de allerkleinste virusdeeltjes in de lucht filteren. Als u kiest voor het hoog-efficiënte systeem AIR8 van Intersettle creëert u een veilig binnenmilieu en beschermt u uw medewerkers, klanten en/of bezoekers waar u verantwoordelijkheid voor draagt.

 

Medische technologie voor veilige binnen lucht
Op basis van de door ons gemeten kwaliteit van de binnen lucht zetten wij medische technologie in en installeren we gebruikersvriendelijke systemen die wij ook voor u onderhouden. U ontvangt van ons een offerte op maat waarbij we rekening houden met de specifieke omgeving, de reeds bestaande luchtbehandelingsinstallaties en de benutting van de ruimte door haar gebruikers.

 

Onze diensten

Schone lucht als basisbehoefte van de mens
Wij bieden een alles-in-één service met oplossingen op maat die precies aansluiten op uw behoeften; niet meer en niet minder. Door een paar eenvoudige stappen kunt u uw klanten en medewerkers een veilig interieur geven.

 1. Plaats uw aanvraag: neem contact met ons op om de lucht bij u op locatie direct te verbeteren. Wij bezoeken uw ruimte(s), meten de luchtkwaliteit en bestuderen de luchtcirculatie.
 2. Ontvang een oplossing op maat: u ontvangt van ons een voorstel dat bestaat uit een optimale combinatie van onze technologieën en optionele services. Allemaal op maat voor uw locatie. De oplossing bestaat uit een configuratie op maat, selectie van het juiste AIR8 systeem, transport en plaatsing, installatie en ingebruikname, gebruikersinstructie en technische ondersteuning.
 3. Economische keuzes: Kies de financiële optie die optimaal past bij uw budget en uw bedrijf. Wij bieden u twee mogelijkheden aan: kopen of leasen.
 4. Selecteer uw onderhoudspakket: Wij zorgen voor het onderhoud van het zelfstandige systeem, inclusief vervanging van het HEPA filter, vervanging van de UV-C lamp en het controleren van het AIR8 luchtzuiveringssysteem.
 5. Communicatieboodschap: Als u na de installatie van onze systemen wilt communiceren over uw nieuw gecreëerde veilige binnen lucht, zodat uw medewerkers en klanten zich weer zo veilig mogelijk kunnen voelen, helpen wij u om deze boodschap goed over te brengen.

Oplossing op maat voor schone lucht in een tijdelijke accommodatie

Minimale inspanning met maximaal resultaat
Deze oplossing kunnen wij uiteraard ook in elke afgesloten tijdelijke accommodatie plaatsen. Het team van Intersettle staat voor u klaar om u een systeem op maat aan te bieden naargelang het type tijdelijke accommodatie u geplaatst wilt hebben, uw gebruikerswensen en de normen voor uw sector.