Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tenthal

Heeft u een tenthal nodig?

Wanneer u een extra ruimte nodig heeft, dan is een tenthal een snel en gemakkelijk alternatief. Voor tijdelijke ruimte hoeft u met een tenthal geen ruimte op een andere locatie te zoeken. Een tenthal kan bij voldoende ruimte, gewoon op uw eigen terrein gebouwd worden. Dit scheelt enorm in de kosten, want u hoeft hiervoor geen huur voor een ander terrein of pand te betalen. Daarnaast is een tenthal erg handig om als uitbreiding te dienen voor uw bedrijfspand. Als u de tenthal gebruikt als werk- of productieruimte, dan houdt u alle bedrijfsprocessen bij elkaar op één locatie. Een tenthal kan naast een werk- of opslagruimte, ook gebruikt worden voor een groot evenement of een (bedrijfs)feest.

Welk soort tenthal huren?

Wilt u een tenthal huren? Dan heeft u bij Intersettle meer dan voldoende keuze uit verschillende soorten tenthallen. Kenmerk van een tenthal, is dat deze grote afmetingen heeft, zodat u hiermee een ´hal´ creëert. Welk model tenthal u kiest, is vooral afhankelijk van wat de functie hiervan is. Een tenthal moet uiteraard altijd sterk en stevig zijn. Wij hebben altijd hoogwaardige tenthallen van goede kwaliteit. Het uiterlijk van de tenthal kan een belangrijke rol spelen in uw keuze. Dit is belangrijker, als u de tenthal gebruikt voor een evenement of een feest. De sfeer die u voor een feest wilt bereiken, wordt mede bepaald door de uitstraling van uw tenthal.

U kunt bij Intersettle terecht voor tenthal verhuur

Natuurlijk wenst u een betrouwbare leverancier, als u een tenthal wilt laten bouwen. Neem hiervoor contact op met Intersettle. Wij zijn er voor professioneel tenthal verhuur en u kunt bij ons terecht voor ieder soort tenthal die u zoekt. Zoekt u een tenthal voor een langere periode voor uw werkzaamheden, opslag of voor een eenmalig evenement of feest? Bij ons is alles mogelijk. Zelfs in urgente gevallen, kunnen wij binnen 24 uur een tenthal leveren en bouwen. Tevens heeft u bij ons de keuze uit allerlei uitbreidingen voor een verdere aankleding, zoals verwarming, airconditioning of stoffering.

Neem contact op

Neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail.

Klik hier