Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijk klaslokaal

Laat een tijdelijke klaslokaal bouwen bij ruimtegebrek

U zult niet de enige school zijn die kampt met ruimtegebrek. Bent u bijvoorbeeld in een buurt of dorp de enige school in de omgeving, dan zult u dit al snel merken. Overvolle klassen maken het niet gemakkelijker voor uw personeel om goed onderwijs te geven. Ook voor leerlingen zijn teveel leerlingen in een klas niet bevorderlijk voor een hun prestaties. U moet er ook rekening mee houden, dat veiligheid voorop staat en met een overvolle klas loopt u veel meer risico op onveilige situaties. Een goede oplossing is dan om te kiezen voor een tijdelijk klaslokaal.

Een tijdelijk klaslokaal huren scheelt veel overlast

Een tijdelijk klaslokaal huren is een goede oplossing voor scholen die onverhoopt met ruimtetekort kampen. Soms kunt u een gebrek aan ruimte van te voren al aan zien komen, zodat u al ruim op tijd een afspraak met Intersettle kunt maken voor het plaatsen en inrichten van een tijdelijk klaslokaal. Maar het gebeurt ook wel eens, dat een klas, meerdere klassen of soms een hele school onbruikbaar wordt, door bijvoorbeeld een brand, stormschade of wateroverlast. In dit geval ontstaat er acuut behoefte aan een tijdelijk klaslokaal en plaatsing op kort termijn is dan nodig. Bij ons kunt u ook in deze gevallen bij ons terecht en mag u een plaatsing van een tijdelijk klaslokaal binnen 24 uur verwachten.

Tijdelijk klaslokaal verhuur bij Intersettle

Wilt u als school bij Intersettle van tijdelijk klaslokaal verhuur gebruikmaken? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij denken met u mee, om één of misschien wel meerdere klaslokalen te realiseren. Doorgaans wordt een klaslokaal geplaatst op uw eigen terrein en er kan een verbinding gemaakt worden met uw schoolgebouw. Ook betreffende de faciliteiten hoeft er niets te ontbreken, zoals sanitaire voorzieningen, verwarming en goede verlichting. Met ons tijdelijk klaslokaal, biedt u uw leerlingen een comfortabele plek voor de dagelijkse lessen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag nu online uw offerte op of maak gebruik van onze adviestool.

Offerte aanvragen
Laatste nieuws
 • CM.com Circuit Zandvoort en Intersettle verlengen samenwerking tot en met 2026

  30 juni 2023 -

  Laat een tijdelijke klaslokaal bouwen bij...

  Bekijk nieuwsartikel

 • Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

  31 mei 2023 -

  Laat een tijdelijke klaslokaal bouwen bij...

  Bekijk nieuwsartikel

 • Intertent verder onder de naam Intersettle

  02 februari 2022 -

  Laat een tijdelijke klaslokaal bouwen bij...

  Bekijk nieuwsartikel

 • Lucht in klaslokalen snel en veilig gedesinfecteerd met AIR8-systeem

  05 januari 2022 -

  Laat een tijdelijke klaslokaal bouwen bij...

  Bekijk nieuwsartikel