Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke hal

Plaats een tijdelijke hal op uw terrein

Heeft u als bedrijf behoefte aan extra tijdelijke ruimte op uw terrein? Laat dan een tijdelijke hal plaatsen door Intersettle. Een tijdelijke hal kan namelijk voor vele doeleinden gebruikt worden. Heeft u behoefte aan een uitbreiding of tijdelijke vervanging van uw productieruimte, werkruimte of opslagruimte? Hiervoor kunt u een tijdelijke hal goed voor gebruiken. Ook als u kantoorruimte nodig heeft, dan is dit in een tijdelijke hal op uw eigen terrein te realiseren. Wij kunnen een tijdelijke hal voor u optrekken in de afmetingen die u wenst en nodig heeft. Bovendien is er ook veel mogelijk als het aankomt op de inrichting van een tijdelijke hal.

De voordelen van een tijdelijke hal huren

Een groot voordeel van een tijdelijke hal huren, is dat u niet zelf op zoek hoeft naar een bedrijfshal op een andere locatie. Helemaal als u getroffen bent door brand of waterschade en met spoed een werk- of opslaghal nodig heeft om uw werkzaamheden door te laten gaan, dan vergt een andere hal zoeken teveel tijd. Laat u een tijdelijke hal plaatsen door Intersettle op uw terrein, dan kunt u direct aan de slag. Zelfs in spoedgevallen is het mogelijk om uw tijdelijk hal binnen 24 uur te realiseren. Daarbij geniet u ook van alle faciliteiten die u altijd al had, zoals overheaddeuren, industriële verlichting en sanitaire ruimtes.

Tijdelijke hal verhuur door Intersettle

U kunt bij Intersettle terecht voor tijdelijke hal verhuur. Hiervoor hebben wij mooie tenten beschikbaar met een zeer stevige constructie. Ook al is het een tijdelijke hal, de constructie maakt het mogelijk om de hal toch een aanzienlijke tijd te gebruiken. De tijdelijke hal is overal voor te gebruiken, zoals een werk- en productieruimte, een opslagruimte, magazijn of kantoor. Uiteraard kunt u de tijdelijke hal ook inrichten voor een tijdelijk te houden evenement of een groot feest. Vertel ons uw wensen, dan denken wij graag mee voor een juiste oplossing.

Neem contact op

Neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail.

Klik hier