Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke huisvesting arbeidsmigranten

Regel een goede tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten

Maakt u veel gebruik van arbeidsmigranten? Vooral tijdens bepaalde seizoenen, is er voor seizoensarbied veel behoefte aan tijdelijke krachten. Deze krachten zijn vaak niet snel te vinden en daarom wordt er doorgaans veel van de diensten van arbeidsmigranten gebruikgemaakt. Als u arbeidsmigranten in dienst neemt, dan bent u ook verantwoordelijk voor een goede huisvesting. Met de huidige woningnood is het ondoenlijk om grote hoeveelheden arbeidsmigranten in een woning op te vangen. Zorg daarom voor tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten in tenten. Dit zijn geen kampeertenten, maar een grote professionele luxe ingerichte tent, die niet onder doet voor huisvesting in een woning.

Tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten huren met alle voorzieningen

Wilt u tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten huren bij Intersettle, dan kiest u voor degelijke huisvesting in een paviljoen, met een stevige constructie en die tegen alle weersomstandigheden bestand is. Uiteraard moet huisvesting voldoen aan alle eisen, zoals ook in een normale woning het geval is. Wij kunnen op deze manier tijdelijke toepassingen regelen voor de inrichting. Denk aan de sanitaire voorzieningen, zoals een badkamer en toilet. Daarnaast kan de tent in de winter goed worden verwarmd met verwarming en in de zomer verkoelt u de tent door middel van airconditioning. Zo huisvest u uw arbeidsmigranten tijdelijk op een wijze zoals het hoort en voldoet u als werkgever aan uw zorgplicht.

Tijdelijke huisvesting arbeidsmigranten verhuur bij Intersettle

Wilt u gebruikmaken van tijdelijke huisvesting arbeidsmigranten verhuur? Neem dan tijdig contact op met Intersettle. Wij kunnen tijdelijke tenten voor u opzetten en inrichten volgens de eisen die u hieraan stelt. Als u voor seizoensarbeid gebruikmaakt van de hulp van arbeidsmigranten, dan kan de tijdelijke huisvesting het gehele seizoen blijven staan of in ieder geval hoelang u wenst. Wilt u weten hoe u tijdelijke huisvesting kunt laten plaatsen op uw terrein of op een andere plek? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Neem contact op

Neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail.

Klik hier