Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke kantoorruimte

Een tijdelijke kantoorruimte in een luxueuze tent

Hoe groter uw bedrijf wordt, des te meer personeel u moet aannemen. Afhankelijk van de aard van uw bedrijf, houdt dit ook in dat er meer kantoorpersoneel nodig is. Ook al heeft u een technische onderneming, naast het aantal technische medewerkers, zal ook het aantal kantoormedewerkers uitbreiden, als u uw activiteiten uitbreidt. Het kan dan zomaar zijn dat uw kantoorruimte op een gegeven moment te vol is. Gaat u hierdoor uw kantoorruimtes verbouwen? Of bent u inmiddels op zoek naar een nieuw kantoorpand? Uw kantoormedewerkers moeten ondertussen wel aan het werk blijven. Dit kan dan in een luxueuze tent, die u gebruikt als tijdelijke kantoorruimte.

Een tijdelijke kantoorruimte huren met alle comfort

Misschien dat u geen idee heeft hoe een tijdelijke kantoorruimte eruit ziet? Bij een tijdelijke kantoorruimte huren bij Intersettle mag u hier best hoge verwachtingen van hebben. Een tijdelijke kantoorruimte is gevestigd in een luxe uitziende tent, die goed past bij uw bedrijfspand. Uw medewerkers hoeven niets tekort te komen. Wij zetten niet alleen een luxe paviljoen op, wij richten deze ook in volgens uw wensen en eisen. Staat de tent er in de winterperiode, dan heeft u zeker verwarming nodig en tijdens de zomerperiode heeft u veel profijt aan een tent met airconditioning. Met onze oplossing voor een tijdelijke kantoorruimte, kunt u uw werkzaamheden gewoon voortzetten.

Tijdelijke kantoorruimte verhuur bij Intersettle

Door overbezetting, een verbouwing, brand of waterschade, er kunnen allerlei redenen zijn om de tijdelijke kantoorruimte verhuur van Intersettle in te schakelen. U hoeft uw werkzaamheden zeker niet stil te leggen met onze tijdelijke kantoorruimte. Wij leveren prachtige tenten die bestand zijn tegen de weersinvloeden, luxe en comfortabel ingericht kunnen worden en die een stijlvolle uitstraling hebben. Als u een tijdelijke kantoorruimte overweegt op uw eigen terrein, neem dan eens contact op met ons. Wij kunnen u altijd helpen, ook als dit met spoed moet.

Neem contact op

Neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail.

Klik hier