Ik wil direct advies
Nederlands
+31 251 - 21 66 95 menutoggle menu

Tijdelijke kantoorunit

Laat uw werkzaamheden met een tijdelijke kantoorunit doorgaan

Moet u het tijdelijk zonder een kantoorruimte stellen? Dit kan bijvoorbeeld, doordat u brand heeft gehad of waterschade. Het kan ook zijn dat u uw kantoor verbouwt en dat er tijdens de verbouwing geen ruimte meer is om uw kantoorpersoneel te huisvesten. Een volledig nieuw kantoorgebouw huren gaat flink in de papier lopen en dit is meestal op een andere locatie. Sneller en goedkoper is een tijdelijke kantoorunit. Een tijdelijke kantoorunit kan op uw eigen terrein worden opgebouwd en desnoods met uw bedrijfspand worden verbonden. Zo hoeven uw werkzaamheden niet stil te liggen, maar blijft u gewoon doorwerken in een luxe tijdelijke kantoorunit.

Een tijdelijke kantoorunit huren met alle luxe

Een tijdelijke kantoorunit van Intersettle ziet er luxe en stijlvol uit, waardoor u hier ook goed uw klanten en relaties kunt ontvangen. Er hoeft niets te ontbreken, wanneer u een tijdelijke kantoorunit gaat huren. Een kantoorunit kan worden voorzien van alle faciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen of kantoorverlichting. De inrichting breidt u uiteraard uit met mogelijkheden om goed de winter of de zomer door te komen, zoals verwarming, airconditioning of een klimaatbeheersysteem. Zo kunnen u en uw medewerkers optimaal werken in een ruimte die niet onder doet voor u uw eigen kantoorruimte en ook nog op uw eigen terrein.

Tijdelijke kantoorunit verhuur bij Intersettle

Heeft u om welke reden ook een tijdelijke kantoorruimte nodig? Voor tijdelijke kantoorunit verhuur, kunt u terecht bij Intersettle. Naast kantoorunits, verhuren wij ook tenten voor vele uiteenlopende projecten. Ook wanneer spoed nodig is, doordat u te maken heeft met calamiteiten, dan kunt u contact met ons opnemen. Heeft u specifieke wensen omtrent de inrichting van uw tijdelijke kantoorunit? Wij gaan dan samen met u op zoek naar de beste oplossing. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met tijdelijke kantoorunit verhuur via Intersettle? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Neem direct contact met ons op via telefoon of e-mail.

Klik hier